Söndagar, ja alla helgdagar är i min mening inte kompletta utan en långfrukost. Senaste tillskottet i min mumsiga favoritfrukostsamling är hemmagjorda acai bowls. Jag äter gärna det ute på våra Breakfast in Paris-upptåg och blev sugen på att göra det själv. Oscar kom på att han hade en mixer hemma i Lux som han inte använde så han tog hit den och sen testade vi på. En instant hit!

Processed with VSCO with hb1 preset

Acai bowl ingridients freeze dried Paris

Det är superenkelt att göra också. Man kan ha i lite alla möjliga frysta bär, fryst banan, något typ av vätska och så frystorkade Acaibär och lite honung. Mixa ihop (och väck alla grannar) och strö på all sorts topping du är sugen på. Tada!

Receptet vi slängde ihop för två personer:

  • 1,5 dl frysta bär (blåbär eller vad man är sugen på)
  • 2 bananer
  • 1,5 dl kokosnötsvatten
  • 2 rågade matskedar frystorkad Acai, finns att köpa på Naturalia här i Paris
  • En matsked honung

Acai Bowl Paris Translation: I'm hooked on Acai bowls for breakfast! I usually order them when out testing breakfasts in Paris but I wanted to try making it myself. Oscar had a mixer in Luxemburg he wasn't using so he brought it here and we tried it out. So goood and easy!!