Paris Parisian Life

Ännu en weekend i Paris

Ni kanske har tröttnat på dessa inlägg om våra helger i Paris nu men jag har verkligen inte tröttnat på att uppleva dem. De brukar numera få 5 av 5 toasters och den här var inget undantag.
I fredags kom Oscar hit, jag hade jobbat som en liten iller och hann andas ut och in ett glas rosé innan vi tog apostlahästarna ner till reston La Bourse & La vie som stoltserade med ”Paris bästa steak frites enligt Lindsey Tramuta som bloggar på Lost in Cheeseland (och skriver för NY times). Dock har hon fel.


Personalen var supergullig och frittarna smask men köttet – nja. Fortfarande Poulette som är bäst här.


Sen gick vi hem och tänkte ta en drink på Big Mamma Groups nya ställe (de som har Obermama bl a) men det var KÖ för att komma in där. Så vi tog en drink i hemmabaren. Plus med detta: man får ligga raklång och inta den.


Dagen efter var det födelsedagslunchdags för Edith som fyller 25 imorgon. Vi möttes upp på l’Avenue på avenue montaigne. Samma ägare som har Costes.


Så himla trevligt sällis och god mat och bra service (vilket inte tillhör vanligheterna om man ska tro tripadvisor, dålig service ska liksom höra till här).


Sedan gick vi på stan och strosade. Tog en kaffe på Café Kitsune i Palais Royal och luktade på Magnoliorna.
Sedan gick vi hem och lagade pasta, kollade vloggar, Skam och hemnet. Älsk!

Och sen blev det söndag! Idag har vi handlat på marknaden, lagat burgare, jobbat lite och tagit en prommis till Sacre Coeur för att vi kan. Nu ska vi kolla mer Skam. Ha en fin söndag!

0

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Clara
  19 mars, 2017 at 21:50

  Men vad drömmigt det är! Blir så sugen på Paris!!

 • Reply
  ISA
  20 mars, 2017 at 17:12

  om vi tröttnat på drömmiga parisbilder menar du? döööh Je ne pense pas 😉 (kanske dålig franska hehe)

 • Leave a Reply