Idag var jag på Première Vision här i Parre, förmodligen världens största mässa för trender inom mode och textil. När jag jobbade på Gina och Lindex var denna mässa given och det är den för alla i branschen. Den här veckan lyckades jag t ex träffa Rebecca, en vän från Ginatiden som var i stan iom att hon och hennes kollegor från MQ skulle dit. Så kul!

Vi får gå dit med skolan och snoka runt och ta anteckningar och bara absorbera så mycket trender och influenser som möjligt. Hallarna är rätt enorma och efter en förmiddag där (vi hade skola på em) så är man rätt mör. Men det var väldigt intressant att se att mycket av det man haft på känn själv gick att finna i trendböckerna hos Peclers och Fashion snoops. Och det är alltid helt fantastiska tyger som visas, blir alltid stormförtjust i ett par stycken. Jag hoppas kunna sammanställa en liten trendrapport inför SS17 snart och dela med mig av sen här, håll utkik!

Nu ska jag dock fortsätta packa inför SPRING BREAK som börjar imorgon prick kl 19.00. Kan. Inte. Vänta. Ha en skön torsdagkväll!

 

Today we went to Première Vision Paris, the world's biggest fashion fair for trends and textiles. It's always so interesting. A lot of the premonitions I had for SS17 seemed to be right, and it's always so many lovely textiles and fabrics on display. Hopefully I can put together a little trend report for SS17 soon and publish it here. But now I need to get back to packing, tomorrow at 19hundred it's SPRING BREAK TIME!! Can't wait. 

My fashun bitchz (självbetitlat)