Inspirational

Bloggförebilder och drömmar

Hej tisdag! Här regnar det och är grått och lite fööör mycket tisdag över livet ni vet. Så jag tänkte peppa mig själv och kanske även er med att skriva lite om bloggförebilder och drömmar. Jag har råkat på frågan ”vart ser du dig om fem år?” ganska många gånger det senaste (inte bara som fråga ställd till mig, den har liksom florerat runt) och en sån fråga får en ju att tänka lite. Vad vill jag med mitt liv? Vad har jag för drömmar?

Vad vill jag göra om fem år?

Det finns ganska mycket jag skulle vilja göra med mitt liv men en del av det är ju den här bloggen jag filar på. Jag älskar att bli inspirerad/att inspirera (det är sant! Hur nödigt det än låter, hur instagramsorglig ni än tycker att jag är – I’m guilty as charged, hooked on inspiration!) och en blogg är för mig en arena där jag får utlopp för denna passion. Och tänk om man kunde leva på det! Helst av allt i kombination med mitt kreativa yrke, där jag får skapa mode och produkter. Ni ser vartåt det här barkar. Jag när en liten dröm att en dag kunna ha ett eget varumärke såpass starkt att jag kan leva på det. Skapa mitt egna universum och spinna ett lifestylebrand kring detta. I vanlig ordning inget litet projekt jag går och grunnar på – kanske det största av dem alla! (Förutom att flytta till Paris och ge sig fan på att jobba med mode, DET kanske trängs däruppe också?)

Vad har jag för förebilder?

Garance Doré

Gudinnan inom blogg/varumärkesbyggande. Hon är inte bara en grym illustratör, streetstylefotograf etc, hon är asrolig också! Och har släppt sin egna bok, sin egna kollektion av pappersvaror osv.

garance-dore_about-me_september-2014-1170x616

Josefin & Vanja

Dessa två favoriter som jag upptäckte strax efter att de startat sin poddis förra året och aldrig slutat inspireras av. De har just nu satt igång sitt egna äventyr, sagt upp sig från sina jobb och testar lyckan under #josefinochVanja. Så. Jävla. Coolt.

josefinochvanja-48

A pair & A Spare

Nyfunnen bloggfavorit. Cool tjej vid namn Geneva som bor i Hongkong och varvar grymma DIY-modeinlägg med resetips och annat härligt. Har startat sitt eget skomärke.

apair-and-aspair

Make My Lemonade

En till fransyska som inspirerar inom DIY. Utbildad modedesigner som gör lemonad av citroner och älskar allt som är guld, rosa och lite gulligt. Skapat egna böcker om DIY för födelsedagar och partyn. Just öppnat en popupbutik där det säljs enkla DIY-mönster, pappersvaror och där det finns ett coworking space. INSPIRATIONEN!

lisa_makemylemonade

Sjukt inspirerande, coola tjejer som använt bloggen till att starta sin egen business. Och listan kan ju göras lång! Kenza, Blondinbella, Trendenser-Frida, Sincerely Jules och Song of Style för att nämna de allra största men det finns ju många mindre bloggare som byggt upp något kring sin blogg också. Kanske att jag är där någonstans om fem-tio år jag med? Eller kanske att det blir något annat. Vart ser ni er om fem år? Och har ni några grymma bloggförebilder? 🙂

Translation: The question ”where do you see yourself in five years?” has been circulating the last week, and that made me think. What dreams do I have? One of them involve this blog. To make it grow, to turn it into my own thing and to combine it with my creativity and work. Much like the incredible bloggers I’ve listed here. Where do you see yourself in five years? 🙂 And oh, don’t forget I added a translate-button!

 

0

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply
  ISA
  25 oktober, 2016 at 20:36

  jeeeezuus vad coola, balla och duktiga tjejer det finns då! helt otroligt att man faktiskt kan JOBBA med bloggen, det som är så himla kul!! vågar knappt hoppas att jag en dag ska få göra det.. men man vet aldrig 😉 du är så himla duktig och inspirerande tycker jag <3

  • Reply
   Sandra
   29 oktober, 2016 at 14:56

   Eller hur, sjukr coola kvinns! Jo det kommer du alldeles säkert kunna göra, du äe ju superduktig på bloggprylen! Och tack så mycket hörru ?

 • Reply
  Clara, Bossbloggen
  25 oktober, 2016 at 22:21

  Bra förebilder! Jag har ingen aning om vad jag gör om fem år (eller ens två månader, haha) men att bloggen innan dess kommer vara en halvtidssysselsättning som jag tjänar pengar på är absolut ett av mina mål! ? Hade inte blivit förvånad om du bloggar och jobbar med mode i framtiden och ska bli kul att följa din resa oavsett vart det bär av ☺

  • Reply
   Sandra
   29 oktober, 2016 at 14:55

   Så kul, har sett ditt inlägg om att du sagt upp dig swisha förbi (har sparat det så jag kan läsa imorn när jag är ledig ?), ascoolt ju!! Heja heja och detsamma, ska bli jättekul att följa dig!

 • Reply
  Isabel Holm
  26 oktober, 2016 at 19:46

  Jag älskar den här typen av inlägg! Det sätter igång mig så mycket att läsa om sånt här (mycket bra inspiratör där ;)) så nu blev jag lite pepp på att ta tag i mina egna projekt 🙂

  • Reply
   Sandra
   29 oktober, 2016 at 14:54

   Vad kul att höra!! Heja heja, sätt igång! ??✨?

 • Reply
  Paulina Gunnardo
  28 oktober, 2016 at 09:06

  Det är verkligen roligt att få följa dig och din utveckling! 🙂 Spännande att se var du är om fem år!

  Kul med en massa bra tips på inspirerande bloggar också, ska kika in hos dom.
  Hoppas du får en jättefin dag och mer helgkänsla snarare än tisdagskänsla över livet 😉

  • Reply
   Sandra
   29 oktober, 2016 at 14:53

   Vad kul att du tycker det Paulina! Ja herregud så spännande det ska bli 🙂 ja, kika in hos dom, såå inspirerande kvinnor! ?????

 • Reply
  vanja
  28 oktober, 2016 at 23:38

  GULLE! <3

  • Reply
   Sandra
   29 oktober, 2016 at 14:52

   ??? ni är ju bäst!! ❤️

 • Reply
  Emilia
  12 november, 2016 at 12:22

  Jaa! Exakt vad jag behövde! Min bloglovin uppdateras typ aldrig med nya inlägg, men nu har jag i alla fall två nya att lägga till på listan, Diy dessutom. tack!!

  • Reply
   Sandra
   21 november, 2016 at 20:18

   Ja, älskar dessa bloggerskor! Det var så lite 😀

  Leave a Reply