Parisian Life

Breakfast in Paris – Obladi Café

Hej torsdag! Första torsdagen tillbaka i Paris ska väl firas med en sedvanlig torsdagsfrulle? Ja det tycker jag! Jag och Andrea var och testade hypade Obladi Cafés avokadomackor för att se vad allt ludd var om (what the fuzz was all about). I Marais ligger alltså detta lilla härligt inredda, mycket hipstervänliga café och det ser ut ungefär så här:

Hey Thursday! The first Thursday back in Paris should be celebrated with a Breakfast in Paris-post right? RIGHT! Me and Andrea went to the very hyped Obladi Café in Maris to try their avocado sandwich. Mmmm. This is what the very hipster friendly café looks like:
obladi_cafe_paris_marais
obladi_cafe_interior

obladi_cafe_paris

sandra_thursday_breakfast_paris
Testpanelen bestod alltså av mig och Andrea som sig brukligt. Vi var jädrans sugna på avokadomackor just här. / Me and Andrea was as usual the jury. Big cravings for Avocado toast.
andrea_obladi_torsdagsfrukost

obladi_avocado_toast

 

obladi_cafe_avocadotoastSpolier: det ser godare ut än vad det var 🙁 Rolig grej att addera granatäpple på, det var gott, men själva röran smakade mer som guacamole än avokado (jo, de är gjorda av samma sak men ändå). Avokadosmaken försvann liksom lite i skymundan. Servicen var kanske inte på topp heller, en lagom ointresserad kille som gärna lyssnade på hög rockmusik tidigt på morgonen (vilket enligt deras instagram verkar vara en del av grejen) så näää. Den här mackan kan ni skippa! Men säkerligen trevligt för en kaffe och en kakbit på eftermiddagen.

Spoiler: it looks better than it tasted 🙁 The pomegranate added was yummy but the rest tasted more lika guacamole than avocado. It kinda hid the avocado taste. And the waiter was a perfectly uninterested guy, that really loved playing loud rock music early in the morning (according to their instagram it’s part of their ”thing”) so meh… You can skip this toast. But probably totally fine for a coffee and a piece of cake in the afternoon.
cake_obladi_cafe_paris

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply