Fashion

December wish list!

NU ÄR DECEMBER HÄR! Ingen ursäkter behöver längre mumlas fram, nu får man peppa jul på riktigt! Och som alltid när det är ny månad tänkte jag formulera vad som vimlar omkring i min hjärna i form av habegär - alltifrån saker jag vill sy, hitta på second hand eller bara kommer att få tag på i drömmarnas värld *host elephant coin bag host*. Kaaanske att tomten gillar den julröda pälsen på listan så mycket att den hamnar i ett mjukt paket (from me to me?) Que sera, sera!

  1. Månadens coffeetablebok: Dior by Mats Gustafson 
  2. Julröd päls från H&M. En tjej gick förbi mig på gatan i går i röd päls och det var fantastiskt snyggt. 799:-
  3. Månadens DIY: vill så himla gärna ha en midilång kjol i silver. Men ingen jag hittat har fallit mig i smaken. Själv är bäste dräng?
  4. Costume jewelry i så härligt 80-tal det bara går. Dessa är apdyra Céline SS18 örhängen, men har skymtat liknande på vintage
  5. Sist och minst men dessutom säkert dyrast: en liten elephant coin purse från Loewe. 320€ skareha. Aja, så snäll har jag nog inte varit!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply