Min hemmakontordag i bilder. Kludd när jag lyssnade på kreativboostpodden Creative Pep Talk och funderade över framtiden.

Lunchpaus! Le dej kändes väldigt fransk idag.

Hej vänner! Ett litet tisdagshej från mig här, jag är fortfarande sjuk men har fått rediga mediciner från doktor nummer två så förhoppningsvis vänder det nu. En starkare sort antibiotika för bihåleinflammation som också funkar med min pollenmedicin och på det kortisontabletter. Kortisonet ska hjälpa bronkiten att gå över samt göra en pigg - och nog gjorde den det! Kunde inte sova i natt förrän framåt femsnåret och sedan rätt så pigg igen kl 09. Hoppas innerligt jag får sova i natt dock, kroppen gör rätt ont just nu pga sömnbristen.

MEN det var faktiskt inte det jag hade på hjärtat. Jag tänkte prata om min egentliga drömtillvaro, om man backar ett steg utåt och bortser från sjukdomar och annat. Just nu jobbar jag 50% på mitt absoluta favoritmärke, dvs onsdag-fredag på härligt inspirerande kontor med finfina produkter och mån-tis med mina egna projekt. SICKEN DRÖMTILLVARO! Det här är nog det ultimata egentligen om ni frågar mig? En fast punkt med kollegor och rutiner och så en lite friare (som där jag vet också behöver rutiner, men ändå) där jag kan göra sånt jag känner för. Fy tusan så bra!

Nu ska jag bara bli helt frisk så ska jag njuta av denna drömtillvaro i lite mer än en månad till innan flytten till Florens blir av. Har ni några såna här tankar om hur ni skulle vilja ha ert jobb? Eller föredrar ni 100% fast/100% frilans? Vore kul att höra era tankar.

Fin tisdagkväll på er!