Paris Parisian Life

Finally weekend and G&T dinner at Farago

Hello underbara söndag! Här har ni helgnjutaren nummer ett. I och med att jag jobbar inom retail just nu så blir lördagar inte lördagar längre, utan söndagar har fått tag över den ärofyllda uppgiften. Men igår direkt efter att jag slutat jobbet mötte Oscar upp, med lördagsstass i hand (som jag bytte om till runt ett gathörn, #classy) satte vi igång helgledigheten med ett brak på Odette & Aimé i vårt kvarter.Odette & Aimé ParisMojitos på Happy Hour för en 5€-sedel, ja tack.   Oscar var också helgglad.Farago ParisSedan styrde vi mot detta trevliga ställe i 10:e, Farago.Oscar hade kollat upp att de hade G&T-menu med smårätter som lät gudomlig. Och det var den!!!Supergod buffelmozzarella, legumes of the day & smaskig bellota.Farago G&TGT:n var rätt smaskig och stor den med.
Sedan brakade ankbröstet in, perfekt rött och mumsigt.Festen avrundades med friterade chokladfyllda bollar. Halleluja! 42€ per person för detta kalas, så himla prisvärt.
Sedan promenixade vi hem i vårt kära 10:e som har sina guldgruvor och mathimlar här och där!

Idag har vi åtnjutit kultur i sin högsta grad med museibesök och köp av fotokonst i Saint-Germain och Oscar håller på att laga söndagsmiddagen. Men mer om detta en annan dag. Må så gott denna söndag vänner!

0

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Christine's Stories
  25 september, 2016 at 21:14

  Du anar inte som jag saknar Happy Hour för 5€, haha!

 • Reply
  Paulina Gunnardo
  26 september, 2016 at 07:50

  Låter helt perfekt! Njuter lite av att bara läsa om det ?

 • Reply
  Rebecca
  26 september, 2016 at 15:42

  vad mysigt!

 • Reply
  sandra
  27 september, 2016 at 16:42

  Så fin bild på dig!

  • Reply
   Sandra
   28 september, 2016 at 22:01

   Tack gulle du!

  Leave a Reply