Inspirational

Fredagsfin

Det här är en kärleksförklaring till fredagar. Fredagskänslan, I miss you. Please kom tillbaka i mitt liv. Jag saknar att se fram mot helgen något fruktansvärt. Att göra sig fredagsfin. Piffa. Fredagsmiddagen hemma, fredagsbuketten, tacofredag. Ja allt. Jag lovar att göra dig rättvisa om du kommer tillbaka!

Jag försöker t om ibland trots att jag inte är ledig på lördagar, se! Rött nagellack och rött läppstift. Piffigt va?
En fördel med butiksjobb dock: jag får personalrabatt på parfymerian på Galeries Lafayette. Komplett ekonomisk livsfara. Det betyder ju att man MÅSTE köpa fina nagellack och fint smink. Vilket moment 22 va, man kan köpa massa att piffa sig med men får inte ha en fredagskänsla.

I vilket fall, ett par beautytips: Kure nagellack ska ju vara ett superbra nagellack vad gäller miljö och hälsopåverkan. Typ mest gjort på vegetariska ingredienser (Typ… Jag kan ha missuppfattat vad försäljaren sa). Ska bli mycket intressant att testa den klassiska färgen French Nude. 

Och givetvis, Essie. Det var längesen jag använde mina Essielack men när jag testade detta röda blev jag hooked igen. Så himla lätt att pensla på och håller länge! Lacquered up heter den här perfekt illröda nyansen (älska nagellacksnamn)

Hypnôsemascara från Lancome. Första gången jag köpte en dyr mascara (men den var på rea) och jäklar vad långa ögonfransar man får. Knepig att sminka av dock!

Läppstift från L’authenthique i färgen Flamboyant. Ej köpt på GL, faktiskt köpt på Monprix beauty-avdelning. Helt fantastisk hållbarhet. Kostade typ 14€ tror jag. KÖP!

Tyckte röda naglar blev extremt tjusigt med houndstooth-kavaj till. Hoppas ni har en piffig och härlig fredagskänsla i alla fall!

Translation: an ode to that Fridayfeeling I miss terribly now that I work weekends. And guess what, there’s a google translate button in the right hand area now! ”Välj språk”—> choose ”Engelska” ❤️❤️

0

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply
  sandra
  22 oktober, 2016 at 11:30

  ÄLSKAR färgen och kombon med rött lack och hundtandsmönstret!

  • Reply
   Sandra
   24 oktober, 2016 at 13:59

   Tack fina, älskar den jag med! 🙂

 • Reply
  Paulina Gunnardo
  22 oktober, 2016 at 23:20

  Himla bra kärleksförklaring till fredagar! Trevlig bloggläsning som vanligt 🙂
  ..och..Hypnôsemascara är verkligen jättebra! En av favoriterna.

  Hoppas du har en fin helg 🙂

  • Reply
   Sandra
   24 oktober, 2016 at 13:58

   Tack fina du! Jaa superbra är den, galet långa fransar 🙂 hoppas din helg var toppen! <3

 • Reply
  Clara, Bossbloggen
  23 oktober, 2016 at 09:35

  Fin du är! Älskar med fredagar och Hypnôse – dessvärre orkar jag aldrig använda den eftersom den sitter så hårt i fransarna. Tips på att få bort den?

  • Reply
   Sandra
   24 oktober, 2016 at 13:57

   Tack! Ja jag fick ett tips av kollegan som tipsade om mascaran i första hand, hon brukar hälla rengöring på en bomullspad och ”badda” ögat med ett tag, tänker att det kanske löser upp lite innan man sätter igång liksom! Ska testa iaf 🙂

 • Reply
  Isabel Holm
  23 oktober, 2016 at 13:48

  Superfin röd färg! Och fredagsfeelingen är verkligen härlig, typ det bästa med att jobba kontorstider. Dock kommer ju lite söndagsångest med den också, haha!

  • Reply
   Sandra
   24 oktober, 2016 at 13:56

   Tack! Jaaa så härlig! Ja fast den får jag ändå, bara att den kan komma både söndagar och onsdagar 😉

 • Reply
  Christine's Stories
  24 oktober, 2016 at 12:36

  Åh får du inte sån där megarabatt då? Jag vet att en kompis som jobbade på Hermès i Paris (dock på huvudkontoret) fick typ 70% rabatt. En annan kompis jobbade på Ted Baker i Marais och fick något liknande. Helt sjukt!

  Håller med om det där med fredagsfin och fredagskänsla. Jag saknar den med nu när jag inte jobbar kontorstider.

  • Reply
   Sandra
   24 oktober, 2016 at 13:55

   Jo jag får en bra rabatt på märket jag jobbar för men inte för de andra märkena 🙂 tycker 25% på beautyavdelningen är fantastiskt bra dock, och heeeelt livsfarligt haha!

   Eller hur! Önskar verkligen ety måndag-fredagjobb igen. Speciellt när man har en partner som kör mån-fre, man ses liksom inte så mycket då :/

  Leave a Reply