Och så var fredagen här! Jag tror ganska många av er går på semerre idag, så ni har nog inga problem med fredagskänslan men why not up it a lil bit more. Här kommer ett tips om något härligt att glo på, ett tips som underlättar vardagen och ett musiktips. Håll till godo!

Heyyyy Friday! Hope everyone's having a great one? If not I've got some Friday tips up my sleeve for ya, maybe they will help!

Vlog favorites, Jon & Janni

Ni som känner mig sen gammalt vet att jag hade en liiiiiiiten crush på Jon Olsson när jag var runt 20ish, jag följde hans blogg och gick t om och såg när han deltog i Big jump på Stadion i Stockholm. I alla fall, crushen avtog men jag fortsatte läsa bloggen och började följa hans flickvän Janni när hon började blogga. Hon gillade mina produkter jag gjorde på Gina (hon visste givetvis inte att det var mina produkter men jag tog det som en komplimang lol) och sen dess tycker jag att de verkar vara så härliga människor. De senaste månaderna har de börjat vlogga mer och mer (Jon varje dag) och jag älskar vloggarna. In och hänförs av det härliga och helt bananas liv de lever!

I've been following the couple Jon & Janni for quite some time now and recently they started doing vlogs on youtube, and they are totally amazeballs. They live quite the extraordinary life, check it out!

My blog calendar

När jag var i Sverige norpade jag åt mig en veckokalender jag hittade på Lagerhaus rea, ett perfekt format för en bloggkalender. Flera i Betterbloggers använde tydligen den också, så in och passa på och fynda 🙂

One of my fave Swedish stores are having a sale now and this great weekly planner, perfect for blogs, is on it. Woop!

Processed with VSCOcam with hb1 preset

MAGGIE ROGER's ALASKA IS ON SPOTIFY

För några veckor sen var jag ju eld och lågor över Maggie Rogers Alaska och nu finns den på spottan. In och lyssna på repeat och ha en njutig fredag! Själv ska jag ikväll på middag med Oscar och några vänner i Saint Germain, det ser jag fram emot!

Maggie Rogers, the wonderful bohemian girl I went bananas over a few Fridays back has FINALLY released Alaska on Spotify. LISTEN HERE and have a great weekend!! I'm going out to eat tonight with Oscar and a few friends in Saint Germain, can't wait!!