Inspirational

Jag har klippt mig!

Ja, jag klippte till så att säga. I förra veckan kände jag att nej, nu var det dags att göra något åt detta hår jag låtit växa i mer än ett år med tveksamma rester av en ickelyckad hemmablekning i. Dags för Sandra 2.0 helt enkelt! Här har ni en liten förebild på mitt knasiga friväxande hår:Och så här blev det efter! Inspirationen ser ni ovan, jag ville ha en blond lob (long bob). Aldrig haft så här kort hår i hela mitt lov, det ni! Så nu hoppas jag att min nya powerfrisyr ger lite power. Vad tycker ni? Yay or nay? 😀 

0

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Clark, Bossbloggen
  8 december, 2016 at 09:35

  Skitsnyggt! I gengäld passar en skönhet i allt ?? Det är en så himla skön känsla att bara klippa av det ibland – framförallt om det är långt och slitet ☺

 • Reply
  Christine's Stories - Cape Town Edition
  8 december, 2016 at 17:39

  Åh det blev riktigt snyggt! Klär dig riktigt bra 🙂
  Jag älskar att ha kort hår. Enda gången det stör mig är när jag vill sätta upp allt i en snodd utan att använda miljoner hårnålar..

 • Reply
  Matilda
  8 december, 2016 at 23:29

  Så himla fint verkligen! Inspirerad på att göra samma ?

  • Reply
   Sandra
   13 december, 2016 at 13:02

   Tack fina du!! Ja det var riktigt skönt och ingen separationsångest (som jag trodde jag skulle få först haha) Kör på säger jag! 🙂 <3

  Leave a Reply