Inspirational

Latest insta and your thoughts

Idag vaknade jag av ösregn som smattrade mot taket och av fönsterskydd som dunkade mot husväggen. Perfekt, en riktigt grå, stormig dag som matchade mitt humör. Jag är inte hundra procent säker på anledningen till humöret, men jag tror att det kom till av känslan att  jag springer benen av mig, och faktiskt lite i cirklar. Jag jobbar stenhårt här i Paris med allt, skolan, praktiken och bloggen men jag kommer liksom inte riktigt ända fram. Jag lägger minst en arbetsdag per vecka totalt på det här lilla utrymmet i cyberspace och ibland (inte så ofta som tur är) känns det liksom som att det kunde kvitta. För det blir inte så där fantastiskt som jag vill att det ska bli. Och jag vet att saker och ting tar tid och att jag bloggar för att jag tycker att det är kul, men just nu ÄR det inte så kul. Jag vill ju att innehållet ska vara grymt och att det ska vara en inspirerande, intressant och beroendeframkallande blogg.

Så efter lite funderande på morgonen idag tänkte jag efterfråga vad just DU tycker om bloggen. Jag känner att lite feedback hade gjort det mycket lättare. Och jag vet att det är många som drar sig för att kommentera, men OM du skulle vilja göra min dag så skulle jag bli superglad för lite feedback! Varför läser du? Vilka inlägg gillar du? Vilka inlägg klickar du inte in på? Kommentera gärna anonymt, bara du kommenterar. Så ska jag samtidigt jobba på motivationen och fundera ut lite andra idéer som kan få igång lustkänslan igen. <3

Så länge bjuder jag på lite av det senaste jag lagt upp på instagram. Missa inte att följa mig där.

insta_lately

I woke up to a grey and rainy day today, suiting my current mood. I’m having problems with motivating myself and that feeling you get when you work with something really hard and you still don’t really reach to where you want to reach. So I’m desperate for feedback. I know people usually don’t like to comment, BUT if you’re in the mood for making my day I’d be super glad if you commented a little feedback on the blog. Why do you read it? What kind of posts do you like? What posts could I skip? Feel free to comment anonymously, just a comment would make the difference. Meanwhile I’ll work on getting the motivation back! <3 

0

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Lua
  9 mars, 2016 at 13:52

  I read your blog everyday, not because I enjoy it and find your day to day life interesting. I like the fashion photos of what people are wearing and especially of any clothes or makeup you have bought or tried and tested and give advice on. I also love the breakfast posts in these undiscovered beautiful Parisian cafes with the uber cute decor and styling. I like to keep up with how your classes are going and your amazing learning curve from beginning to end. I like how your a normal person, and say if your having a bad day, or your practising something because you think you aren’t very good. You need to take more credit for it! Your better than you think. And we ALL need Monday’s Pep 🙂

 • Reply
  Nina
  11 mars, 2016 at 14:47

  Jag är en ganska ny läsare och hittade till din blogg eftersom jag letade bloggar om Paris under den tid jag bodde där. När du skriver visar du alla sidor av ditt liv vilket jag tycker är kul. Eftersom jag själv är en kreativ själ så uppskattar jag de inlägg där du visar prov på dina alster och såklart inläggen om Paris även om jag nu är hemma igen och lite avis 😉 Du verkar ha funnit något i livet som du vill hålla på med och är bra på, det är spännande att följa din resa. Fortsätt så!

  • Reply
   Sandra
   13 mars, 2016 at 10:52

   Hej Nina! Ååh vad kul att du kommenterar, jätteroligt att höra hur du hittade hit och tusen, tusen tack för din feedback. Det betyder så mycket! Jag ska försöka dela med mig mer av mina alster och min kreativitet också. Stor kram!

  Leave a Reply