Äntligen måndag och LEDIGHET för min del! Tjoho! Tänkte börja köra bloggrutiner igen nu efter sommaren, men med vissa förändringar. Måndagar brukar innebära #mondaymotivation här i bloggen med peppande citat, men efter att ha sett Sandra Beijers version på måndagspepp ändrar jag helt skamlöst lite på konceptet också. Alla gillar inte pepp-citat, och ju mer pepp desto bättre väl? Så, här kommer en samling göttiga, peppiga saker att lyfta upp er med!

Först ut: en länk. En futtig liten länk ja, men till en fantastisk krönika av ingen mindre än Nina Åkestam, en favorit i reklamvärlden. Titeln: tänk stort och dröm större. Höga pepp-poäng!

Därefter: FASHION! Givetvis måste jag tipsa om en moderelaterad video. För er som är modenördar och har missat serien fashion som går på svtplay: se den NU! Jag älskade detta avsnitt om svenska märket AltewaiSaome och tjejerna bakom. Så sköna! Vi får dessutom följa dem under dagen de har sin visning på Stockholm fashion week. Guld.

 

Ted & Teresa, way out westWay out west pepp såklart!!! Man kan ju inte göra en måndagspepp samma vecka som wow utan det. T ex: Butiken Ted & Teresas guide till Way Out West som sätter igång om bara TVÅ dagar! Jag tyckte den var bra, kanske något för er som kommer utifrån och vill veta exakt vart man ska hänga under festivalen. Spana in här. Givetvis laddar jag upp med att lyssna in mig på musiken så att en inte missar några guldkorn. Kolla in den här listan:


Dagens sista pepp måste givetvis bestå av något roligt djur, annars är det inte komplett. I give you: Diesel, hunden som älskar kartonger.