Hej måndag! Vilken helg det har varit!! Vår, shopping och vänner i Paris - kan inte bli bättre! Idag regnar det dock så vi behöver lite pepp för att fylla på inför veckan:

 

17 Tumbler posts to make you feel ok again

Buzzfeed har samlat folks tankar och uppmuntrande citat i ett inlägg, några av dem är riktiga guldklimpar som drar upp mungiporna på en!

Tips för att byta karriär

Är det jobbet som är största anledningen till att måndagen känns grå? Dags att byta? Damernas värld ger 5 tips för att ta dig till drömjobbet!

blog_career

 

13 IKEA hacks for your apartment

Mydomaine har samlat ihop 12 toppenhacks för dina ikeamöbler om du är sugen på att göra vårfint hemma men till en mindre peng. Och du har väl inte missat sajten ikeahackers dedikerad till att sätta personlig prägel på våra kampradklassiker?

13-chic-ikea-hacks-for-your-first-apartment-1719997-1459808430.640x0c

 

 

Grymt sugen på att färga om linnesängkläder från IKEA!

Not Another

Två grafiska designers har startat ett projekt som belyser det faktum att många trender blir överexponerade väldigt snabbt nu för tiden i och med pinterest och tumblrs framfart. Ganska roligt koncept, och att de dessutom kallar tidningen för NotAnother (som en parafras till modetidningen AnOther) är ju ett extra plus i kanten. Kul!

not-another-main