Inspirational

Midnattskapande – Spark my creativity

Jag har börjat med en ny rutin vid läggdags som har visat sig vara både en blessing och curse. Istället för att skrolla på telefonen (eller rättare sagt efter att jag skrollat på telefonen…) så har jag påbörjat en ny, pinfärsk och blank skissbok som jag ägt i snart ett år. Att sätta pennan i en sån stor ordentlig sak har skrämt livet ur mig men häromdagen fick jag nog av min feghet och satte igång.

Tanken är att jag ska kladda, skriva, skissa och rita i denna som en avslappnande grej för att somna lättare. Inga krav, bara träning för handen och att släppa tanken fri. Ibland slår det hela över dock och jag får så många idéer att jag har svårt att sova – som igår! Då kom jag på den eminenta (om jag får säga det själv, och det får jag ju då det är min blogg) idén att starta en ny hashtag på instagram. #Sparkmycreativity! Att jag några gånger i veckan ska lägga upp sådant som satt igång min kreativitet och fantasi. Och förhoppningsvis kanske få med andra på att dela sådant också någon gång i framtiden.

En viktig sak dock – Jag hade älskat att se sådant som andra inspireras av med en förklaring under! Förklaringen är det viktiga här för mig, då många givetvis lägger upp fina saker att titta på på instagram. Men vad var det här som gjorde att kreativiteten sattes igång? Och vad hände sen? 

Hoppas ni är sugna på att hänga på! Ni hittar förövrigt min instagram här – som precis passerat 500 följare (tjoho!! Small step for man but big step for Sandra), kom in och spark your creativity!

 

0

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Paulina Gunnardo
  18 september, 2016 at 20:53

  Intressant! Hakar på och hoppas jag kommer ihåg att skriva ner när jag blir inspirerad av något 🙂 Rent allmänt brukar jag bli inspirerad när jag besöker min mans jobb. Han är en kreativ bransch, bland musiker, scenkonst, ljusdesign, ljuddesign osv. Bara att VARA bland människor som är så kreativa gör mig inspirerad och sugen på att skapa. Ofta handlar det om att dom förmedlar en känsla som väcker något i mig, frågor, fascination, fast på ett akademiskt vis =P Jag får frågor i huvudet, blir sugen på att undersöka saker, läsa på, förstå. Och att sen skriva ner så att andra kan läsa någon slags förenklad version för att lära sig mer om sig själva och sin kultur. M… tåls att klura på. Bra hashtag! 🙂

  • Reply
   Sandra
   18 september, 2016 at 23:23

   Kul att du hakar på Paulina! Låter verkligen som en inspirerande jobbmiljö din man har. Och som att din akademiska kreativitet verkligen bör delas med av! Vi ses under hashtagen 😀

  Leave a Reply