Inspirational

Min framtid i Paris

Efter en ganska omtumlande start på hösten är det äntligen klart vad jag ska syssla med här i Paris; eller ja, det är först och främst så att jag äntligen vet att jag blir KVAR i Paris - inte ens det var säkert när jag kom tillbaka hit från semestern i slutet av augusti. I september gav jag er en rätt så rå och ärlig update - om jag inte fick ett jobb eller en sysselsättning som tar mig framåt så fick jag lämna Paris. Jag hade gett mig oktober ut som deadline och här är vi nu i november. Och jag har en klar och tydlig plan som känns så jäkla bra! Och vad ska jag göra nu då?

Framtiden: jag ska läsa en master i modedesign i Paris!

JO det är sant, jag kom in på en master! I sista sekund kom jag in på sen ansökan på en skola här i Paris, det hela gick ruskigt fort (ansökan och intervju på en vecka) och snipp snapp snut så var jag masterstudent. Och det bästa av allt är att skolan hjälper mig validera min bachelor!! Som ni kanske minns från septemberupdaten har jag kollat på alla möjliga lösningar för att validera det jag hittills studerat inom mode för mitt CV:s skull. Och äntligen fanns det en lösning på det! 

Jag var faktiskt även i kontakt med Textilhögskolan i Borås angående en validering men de rekommenderade mig att ta den här chansen om jag fick den då det kommer gå fortare. Så under tiden som jag läser min master kommer jag göra en ansökan och genomgå en process med den franska staten för att få en bachelor också. Hurra!

Bilden är från den fantastiska Dior-utställningen i Paris som jag var och besökte för andra gången(!) i augusti.

modedesigner

Hur blir det med frilansandet och bloggen då?

Det som gör att det här beslutet känns extra bra är att jag kommer ha tid till bloggen & mitt egent brand också - som ni märkt har jag börjat tweaka lite här och där i bloggens design för att jag vill att den ska representera mitt jobb och mitt personliga jag och det kommer mera! Jag har också skärpt till strategin kring vilka ämnen jag bloggar om.  Ni kommer få se mer om:

1. Modebranschen från insidan

Hur man jobbar som en modedesigner, vad det snackas om i branschen, kreativa tips och trendspaningar och inspirerande mode-DIY:s

2. MERA Paris!

Varje vecka kommer att inlägg vigas helt till Paris och då med mer tipsfokus än mina samlingsinlägg om vad vi gjort under helgen. Såna ni kommer att vilja bokmärka och gå tillbaka till när ni kommer hit.

3. Frilans, girlboss, modebranschbiten

Varje vecka kommer även ett inlägg handla om att vara egen, frilansa, hur det är att ta sig in i modebranschen och nätverka. Tips, pepp och råd kring viktiga saker och personlig utveckling kan ni förvänta er här!

Så vad tror ni om den här planen och framtiden? Jag är så PEPP!!! Och ps, ni som kikar på desktop - Jag är SÅ nyfiken på vad ni tycker om nya layouten på bloggen som jag kämpat med bakom kulisserna! Låt mig få höra det i kommentarerna svp 🙂

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Håkan
  6 november, 2017 at 21:35

  Fy Fabian va roligt. Grattis!!!! Jag se till att komma över snart igen. Då ska vi fira på Dirty Dicks 🍹

  • Reply
   Sandra
   6 november, 2017 at 22:01

   Tack!!! Det känns så himla kul!! Ja bra idé, klubbat! 🍹🍾

 • Reply
  Isabelle
  6 november, 2017 at 22:32

  Alltså woooow Sandra, fy tusan vad du är bra! Grattis!!!!! Det låter helt fantastiskt. Ska du börja redan till våren eller till nästa höst? Så härligt att du äntligen får syssla på heltid med det du vill. <3 puss

  • Reply
   Sandra
   6 november, 2017 at 22:47

   Tack goding!! Jag har faktiskt redan börjat, utbildningen startade redan i oktober men inte kunnat berätta det förrän nu! Ja det är helt amazing, så GLAD! puss!

 • Reply
  Madelene
  7 november, 2017 at 00:20

  Queen S. Du är fantastisk! Grattis!!! Ska fortsätta följa dig med samma nöje <3

  • Reply
   Sandra
   7 november, 2017 at 08:46

   Åh fina Madelene, hallå queen, det är ju du!!! Men tack!! SÅ glad jag blir <3

 • Reply
  Amina
  7 november, 2017 at 08:14

  Såååå grymt! Och hur kul att vi träffades (om än kort!) på galan! Önskar jag hade fått tid till att prata mer med dig. Jag kommer följa dig minst lika mycket om inte mer nu 😍 men se till att alla guide-till-Paris/tipsinlägg kommer i en egen kategori. Hur bra som helst när man kommer dit nästa gång! 👌🏼✨

  • Reply
   Sandra
   7 november, 2017 at 08:48

   Jaaa så kul att vi hann prata lite snabbt iallafall!! Ja, detsamma!! <3 Wien såg ut att vara sååå drömmigt, blev så sugen på att åka dit på grund av er 🙂 Ja absolut, det ska jag göra! <3

  Leave a Reply