Fashion

October wishlist – en inspirerande bok, en galaklänning och ett must have

Ja vi är ju inne i ny månad! Och av någon anledning älskar jag att göra wish-lists för hösten? Men typ ingen annan period? Oh well, strunt i det – här är sakerna jag önskar mig för den här månaden (eller hösten). 

 • En svart galaklänning – för ja, jag ska ju på den här galan! Den blir högst troligt inte från Alexander McQueen, utan en egensydd historia i svartglittrig, ribbad jersey. Ni ska få smygkika på den snart!
 • Jag har inga klassiska höstboots, typ jodphurs från Crockett & Jones i dammodell eller något annat härligt märke. Men 630€!!! Drömma går ju, såna här godingar håller i och för sig i väldigt många år och är perfekta till basgarderoben – aldrig fel!
 • Månadens inspirerande bok! Little black book – a toolkit for creative women. Verkar superbra, och kostar bara 4-5€.
 • En röd väska – märke mindre viktigt, tänker att en röd läderväska är perfekt att fynda på secondhand. Den skulle passa så bra till min camelcoat och till min rutiga blazer! (den här är från Zara).
1

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  clara Toll
  3 oktober, 2017 at 11:20

  Åh, vad ska jag ha på mig på galan? Så fin klänning det där!! Ser fram emot att se din 🙂

  • Reply
   Sandra
   4 oktober, 2017 at 13:14

   Hoppas du hittar något du trivs kanon i, du kommer se fab ut i allt! 🙂 <3

 • Reply
  Anna María
  4 oktober, 2017 at 12:05

  Alltså, kläder inför galan. PANIK! Känner att jag bara hade velat ha någon annan som bestämde vad jag skulle ha på mig. Har inget och måste hitta något att ha på mig. Men vet knappt vad jag är sugen på. Får bara inte skjuta på det för länge. Ska bli kul att se vad du ska ha på dig 🙂

  • Reply
   Sandra
   4 oktober, 2017 at 13:12

   Gah, jag förstår till 100% Är för tillfället så lusfattig så att sy en är enda option för mig haha! Ta ett race på pinterest så hittar du säkert vilket håll du är sugen att gå! Du hade ju sett SMASHING ut i en vacker, sharp smoking t ex 😀

 • Reply
  Jenn - forever abroad
  4 oktober, 2017 at 16:06

  Uhh, galaklänning liksom? Ska jag behöva gå och se om jag hittar någon långklänning som passar en typiskt kort person alltså… Vi får se 😉

  Vill också ha den där lilla rosa(svarta) boken! Den skulle passa på mitt skrivbord…

  • Reply
   Sandra
   4 oktober, 2017 at 16:16

   Haha äsch cocktail funkar ju också enligt det Linda la upp! Så kör på din svarta som du köpte i Indien, tyckte den lät passande 🙂 Jaaa, boken är så fin! Kunde inte hålla mig, köpte den som e-bok (inte alls lika fint på skrivbordet men billigare) och den har mycket läsvärt. Så rekommenderas!

  Leave a Reply