Paris Parisian Life

Parislägenheten växer fram

Jag tänkte uppdatera er lite på hur lägenheten ser ut just nu, vi har ju bott här sen i maj och vi har väl kommit iordning ganska bra men det ständig småfixet pågår. Vi har adderat lite belysning (en är med på bild nedan och en ska hämtas upp på Fleux i veckan) och jag försöker få fram en liten minibar i ett hörn.

Det roligaste som finns är ju typ att se hur en lägenhet sakta växer fram så här kommer ett gäng bilder från exakt just nu. paris lägenhetOscar köpte en uppstoppad fågel i en obskyr butik på väg upp till Montmartre härom helgen. Vi döpte hen till Pierre då det kändes rätt. Pierre har en broder från en annan moder i Luxemburg (en fisk…gjus? En finare fiskmås) som heter Pärra. Pierre och Pärra kommer vara som ler och långhalm i vårt framtida gemensamma hem men så länge lyser de upp våra respektive krypin. Tycker Pierre matchar ofantligt bra med kakelugnen.cr fashion bookJag köpte ju givetvis det hutlöst dyra men ofantligt vackra Marie Antoinette-numret av CR Fashionbook. En. DRÖM!!! Här står det och trängs med pariskartan och Säker Stil på tavelhyllan.

I ett hörn har jag ställt det lilla ihopfällbara bordet jag köpte för 5€ från ett dödsbo via franska blocket (sjuuuk penthouselägenehet i 17:e som var i stort behov av renovering men skulle kunna bli en pärla). Här tänkte jag göra en minibar. Tavlan har jag DIY:at ihop, ni kunde följa den makeovern på Instagram stories (in och följ!). Bordet ska målas vitt och en guldbricka och ett par glas ska dit. Lampan är ny! Den hittade vi på Hema för 10€, kanonbra pris (dock sjukt svårt att hitta en filamentglödis som INTE bländar en)Den här hyllan blir jag aldrig nöjd med, det är för många färger! Men där står många härliga böcker i alla fall. Vi organiserade om hyllan i dörröppningen förra helgen: köpte lådor att stoppa allt krafs (nycklar, kvitton, solglajor, småpengar etc) och fixade förvaring till ljus och servetter.  tavlor sängSovrummet uppdateras också. Vi har fått upp ett par tavlor som vi köpte på La Hune i Saint Germain. Alltså älskar den här viktorianska(-ish) damen som blåser såpbubblor och äter popcorn!!

Mer bilder kommer efter hand 🙂 Vad tycks?

0

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Isabelle
  2 november, 2016 at 17:44

  Suuuperfint! Vachement beau. Bisous

 • Reply
  Clara, Bossbloggen
  2 november, 2016 at 17:52

  Supersnyggt! Älskar när det är små personliga detaljer i inredning 😀

  • Reply
   Sandra
   3 november, 2016 at 14:17

   Tack Clara! Ja det är kul att se att det faktiskt bor någon där 🙂

 • Reply
  Paulina Gunnardo
  4 november, 2016 at 19:21

  Superfint! Säger som Clara här ovanför, älskar alla detaljer och kakelugnen är ju fantastisk!

  • Reply
   Sandra
   6 november, 2016 at 16:31

   Tack! Ja den är verkligen pärlan i rummet 😀

 • Reply
  Christine's Stories
  6 november, 2016 at 23:50

  Lite lustigt att jag var i den där lägenheten när den nyligen var köpt och renoveringen inte ens hade påbörjats. Den blev verkligen fin! 🙂 Fin personlig prägel du satt på inredningen.

 • Leave a Reply