Paris Parisian Life

Picknick i Paris – Jardin Villemin med CIP

Halloj söndag! Hoppas ni klarar er undan de värsta Sunday Scaries aka söndagsångesttankarna idag. För min del har det gått comme si, comme ca men det finns ju någon gräns för hur mycket ångestsnack man orkar med så nu tar vi och kollar på min lördag och den mysiga picknicken jag var på igår. Häng med!

Min dag igår startade med en shiatsumassage vid Montparnasse och sedan var jag typ done for the day haha. Vet ni hur ont en sån massage gör?! Jag har haft en del problem med nacken sen våren som sagt så jag var förinställd på smärta men herre alltså. Jaja, en sväng runt Sentier (mycket trevligt område) där en juice från Lemon Iceland ingick orkade jag med. Sportade en tischa från Gina Tricot jag var tvungen att köpa när jag var i Sverige. Grymma fd kollegan Ida som gjort. Hear hear!

Sedan gick jag hem och sov en sväng innan det var dags för PICKNICK och kompisdejtande. Jag är med i ett mycket trevligt facebooknätverk här i Parre som heter Creatives in Paris. Ganska self explanatory men det är alltså folk med kreativa jobb som är med där i. Det här goa gänget var vi:

Många nationaliteter här, fransmän, kanadensare, amerikaner, polack och slovener. Och så Sweden representing då. Sandra som styrt upp det hela (och även var underbar MUA på fotningen för min kollektion), hade bakat paj! Så finSen kom några till lite senare och solen gick ned. Vi fick sällis av en underbar rosa himmel. Och en råtta. Råttan dock ej med i bild. Ja du Paris, du kan var bra vacker om du vill. Ja till och med om du inte vill!Sedan gick den här stela och mörbultade tanten hem och sov som en rosenknopp. Bon dimanche på er finisar!

2

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Jenn - forever abroad
  28 augusti, 2017 at 17:57

  Så fint med picknicken! Och alltså den där shiatsumassage, det låter som något jag skulle behöva just nu. Tror du de har en tid nästa vecka måntro? 😉

  • Reply
   Sandra
   28 augusti, 2017 at 22:28

   Så mysigt!! Vi måste picknicka när du är här 🙂 haha ja det har hon nog men bered dig på smärta isåfall! 😅😘

 • Reply
  Isabelle
  28 augusti, 2017 at 22:33

  Åh Sentier! <3 Picknickar i parisiska parker! <3 Gina Tricot-tishan, vilken dröm! <3

 • Leave a Reply