Paris

Reser du till Paris i höst? Fem drömmiga utställningar du inte får missa!

Ska du till Paris i höst och är i behov av en liten kulturell outing? Look no further! Jag har samlat ihop fem MÅSTEN i museum och utställningar för hösten 2017!

Christian Dior – Couturier du Rêve – Musée des Arts décoratif

Var där första veckan i juli när den hade öppnat och utbrast: ”det är som ett Disneyland för vuxna!”. Älskade den! Gå hit, it’s an order. Ska gå dit igen i helgen bara för att jag kan. T om 7 januari på Les Arts Décoratif vid Louvren.

christian dior couturier du reve

David Hockney – Centre Pompidou

Hockneys tavlor i vibrerande färger har nått Paris och de får inte missas. T om 23 oktober på Centre Pompidou, skynda innan ni ångrar er!

Pop Art – Icons that matter / Whitney Museum NYC – Musée Maillol

Whitney museum i New York visar upp sina bästa Popart-verk på Musée Maillol från 22 september till 21 januari. Bered er på färg!

MOMA Être moderne –  Fondation Louis Vuitton

Museum of modern art (ett annat NYC-museum!) gör istället ett samarbete med Fondation Louis Vuitton och visar upp en utställning med det passande namnet ”att vara modern”. You got me curious i alla fall! 11 oktober till 5 mars och mer info här.

Irving Penn – Grand Palais

Fotografen Irving Penns klassiska bilder finns fr om idag att beskåda på Grand Palais, ända fram till 29 januari. Spring dit på en gång hörni!

4

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  clara
  21 september, 2017 at 21:04

  Men ååååh, vill gå på den från Dior!

  • Reply
   Sandra
   21 september, 2017 at 21:13

   Jaaa den är helt underbar!! Tog MASSA bilder när jag va där sist som ligger och väntar på redigering så om du inte kan ta dig hit kan jag trösta dig med dom iallafall 😉

 • Reply
  Jenn - forever abroad
  22 september, 2017 at 08:27

  Ohhh, tjusiga tips. PARIS jag kommer tillbaka genast!

 • Leave a Reply