My work

Scandienne – 3 in 1 Dirty pastels – min första kapsel ser ut såhär!

It’s out! Första minikapsel jag gjort till mitt Scandienne! Gah!

Location: Grand Amour Hotel, 10arr Paris

Team: Fotograf Matilda, HMUA Sandra, Modell Céline och designer/stylist/projektledare: jag. Så GRYMT team!

Info om kollektionen: Den har än så länge arbetsnamnet 3 in 1/Dirty Pastels. Tre looks för tre olika roller en kvinna kan behöva hoppa in i på en dag. Business girlbossen, chillaxade hemmasköningen och peppade partyprinsessan. Kinderäggskvinnan så att säga. (Jag funderar även på att kalla den ”Den heliga treenigheten”.) Skämt åsido, jag inspirerades av cleana, enkla linjer, en smutsig pastellig färgskala och så lite kickass strösslat på det. Hope you like it!

Vi fotade även en större kollektion till, Modern Riviera SS18 som jag lägger upp i dagarna också. Håll utkik!

På frågan om VARFÖR jag har gjort detta och om det är till salu: nej, tyvärr är inget till salu (for now men om folk gillar det så kanske jag får tänka om??) och det är gjort för min egen skull/min portfolios skull. Feel free to share eller klicka på hjärtat om du gillar det!

18

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Håkan
  31 augusti, 2017 at 20:15

  Så grymt!! Bra jobbat!! Som jag sa redan i Paris i våras 😁

  • Reply
   Sandra
   31 augusti, 2017 at 21:54

   Tack så mycket Håkan!! 😀

 • Reply
  Christine's Stories
  31 augusti, 2017 at 22:38

  Wow, vad du är grym! Får jag beställa den där tröjan redan nu? Hehe 😉

  • Reply
   Sandra
   1 september, 2017 at 13:47

   Tack så mycket! Haha jag får återkomma om/när det blir produktion 😂😘

 • Reply
  La Linda
  31 augusti, 2017 at 23:26

  Alltså WOWWWW!! Klänningen – jag dör!

  • Reply
   Sandra
   1 september, 2017 at 13:41

   Tack fina du för peppen!!! ❤

 • Reply
  Stina
  1 september, 2017 at 12:09

  Jag tror du får tänka om för herregud vad fina grejer du har gjort😍

  • Reply
   Sandra
   1 september, 2017 at 13:40

   Åh men tack finis, du är bäst!! 😘

  Leave a Reply