My work

Scandienne – Modern Riviera SS18 – såhär ser sommarkapseln ut!

Dags att visa del två av kapslar som vi fotade i Juli! Det här är en del av SS18-kollektionen som jag jobbade med i våras och jag kom att kalla den Modern Riviera. Det är en mix at skandinaviska former i franska material och färger med inspiration från den franska rivieran. Jag har massa process- och inspirationsbilder som visar hur jag gått tillväga för att komma fram till kollektionen som jag tänkt posta på mitt portfoliokonto på instagram. Nu kikar vi på de fina bilderna vi fick till!

Location: Hotel Grand Amour

Team: fotograf Matilda Sveningsson, HMUA Sandra Chung, Model Céline Guo och Stylist/designer jag

 

5

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Emilia Westerström
  4 september, 2017 at 23:40

  Så grym du är!! Jag älskar klänningarna och byxorna!

  • Reply
   Sandra
   4 september, 2017 at 23:49

   Åh tack goding, vad kul att höra!! 😍

  Leave a Reply