Igår kväll var vi och testade nya hummer och korv (eller Södra vägen 8 som de lite oförklarligt heter, ja eller det ligger ju där men namnet har ju ingenting med maten att göra?) och testade deras lobster roll. Ingen av oss hade ätit denna hypade maträtt innan så det var premiär för oss båda! Maträtten var absolut god, dock var gräslöken överdoserade och maten inte så varm så betyget blir väl ett mja. Inredningen var dock supermysig jämfört med hur det ser ut utifrån (billigt snabbmatsställe?) så vi kan nog tänka oss gå tillbaka och testa andra rätter.

         

Efter middagen gick vi ner till Filmstaden och såg filmen SPY med Melissa Mccarthy, huuur rolig som helst. Kanske nåt skämt om tjocka människor för mycket men en stor ironisering över alla actionfilmer vi ständigt matas med. Björn Gustafsson gjorde ju en liten och ganska tam roll, varje äkta actionrulle behöver ju en svensk skurk. Kan rekommenderas, en feelgood action typ!

Nu är det freeeedag och vi sitter i bilen på väg till Instön. I helgen blir det bröllop i Falsterbo för hela slanten. Ha en go kväll!