Hej från helgens sista skälvande timmar! Hur har ni har ni det, har helgen varit bra? Som den nya traditionen bjuder tänkte jag bjussa på lite om vad som har hänt under min senaste vecka. Häng med!

Måndag

  • Det ösregnade i Paris. Det var första dagen på fashionweek och ca alla klagade (med rätta) över vädret. Själv var jag ute en sväng emellan de värsta skurarna och fabricsourcade tyger på marknaderna runt Sacre Coeur. Det slutade med att jag köpte ett asfint och asdyrt tyg till min minikollektion. 100% pälsig ull. WUNDERSCHÖN. Sedan började jag arbetet med att minska ner färgskalan för kollektionen. Lättare sagt än gjort...

Fiiint va?

Tisdag

Onsdag

  • Hej Mars! Första dagen i mars var här och jag gjorde ett moodboard med inspiration från just nu. En riktigt fixardag då jag var hos banken och donade. På kvällen fick jag middag lagad hemma hos mig av Edith som tack för hjälp med illustrator. Tjänster och gentjänster är bra fint det.

Torsdag

  • Jag jobbade på med babyskisser och sedan tog jag mitt pick och pack till République och min mentor Rosemary. Vi fotade lite bilder till ett annat trendprojekt, som blev riktigt bra! Här är en behind the scenes-bild jag kan bjuda på.

  • Sedan gick vi till Café de la Poste och drack en drink och snackade en massa. Så kul!

Fredag

  • Jag började dagen med en långprommis längs med Canal Saint Martin med Andrea. Sedan köpte jag upp fredagsblommor och frukost på vägen hem, för Oscar hade kommit hem tidigare från Vietnam! Vi jobbade hemifrån hela dagen och firade sedan fredag med deliveroo-levererade burgare från Le Ruisseau <--- stans bästa burgare!!

Ja, där hade ni min vecka i punkt- och bild form! Helgen tänkte jag som vanligt att vi tar i ett separat inlägg 🙂 vi har haft en ganska lugn sådan då regnvädret inte tillåtit så mycket mer. Vilket också är skönt! Nu ska vi försöka njuta av de sista timmarna med klassikern Remember the Titans. Ha en fin söndagskväll peeps!

0