Vårens termin är över i skolan och äntligen är en mer normal livsrytm och arbetsbelastning tillbaka i mitt liv - hurra! De senaste veckorna har det varit lite tomt här på bloggen då jag även råkade på en ordentlig förkylning som resulterade i luftrörskatarr, eller bronkit som det också heter. På det deadlines och jobb - men på något sätt klarade jag det. Tyvärr är jag dock fortfarande sjuk men nu när jag får mer tid till återhämtning hoppas jag hälsa kommer åter också. Så här ser mitt april ut!

Planer för april

Resor: Amsterdam och Luxemburg

Vi firar in påsken och april med att åka till Amsterdam och kalasa med Maria som fyller 30! Det ska bli så himla skoj och underbart att få umgås med ett gäng riktigt fina vänner som känner en på djupet. Så glad för detta. Oscar bokade in oss på Pulitzer i Amsterdam och det kommer bli en helg med riktig guldkant. Så pepp! Är ni förresten sugna på mina Amsterdamtips hittar ni dem här!

I april kommer jag även att åka till Luxemburg (det var så länge sen!) en helg, vi ska inviga rosésäsongen på Oscars balkong och kanske åka på någon roadtrip eller till IKEA. Också det ska bli fab.

Arbete, skolarbete och FLORENS

På jobbfronten fortsätter det som vanligt med 50% eller 20h/vecka på kontoret för modemärket jag jobbar för. 3 dagar i veckan är jag där och de andra två lägger jag på kollektionsarbetet. Det är mycket eget arbete men det ska bli roligt. Vi har "springbreak" på sex veckor innan vi drar till Florens i Italien och gör vår andra termin för våren där maj till och med juli. Ska bli så skoj det med, och äntligen har allt löst sig med (svindyrt) boende hos en farbror med världens vackraste lilla innerträdgård och två katter vid namn Coco & Chanel som jag kommer att ta hand om. 2018 är som sagt ett spännande år.

I dag ska jag faktiskt träffa en tjej som är en grym videographer som kanske kan hjälpa mig föreviga arbetet med kollektionen och märket. Håll tummarna för det! Och är det något särskilt ni vill se i processen så hojta gärna till.

Ja, det var en uppdatering på läget. Nu ska jag njuta av att kunna lägga lite tid på vad jag vill, sova mycket och äta massa vitaminer så att jag blir frisk. Och kunna blogga och dela med mig av min resa till er. Ha en underbar påsk hörni!

Bilder på en citrontartelette och blommor jag köpte för att fira slutet på terminen!