Välkommen!

Välkomna till sandranicole.se - en onlineplattform där jag, Sandra, samlar det som inspirerar mig och det jag skapar. Vill du läsa mer om mig och vad jag gör i Paris kan du klicka här. För bloggflöde, klicka på blogg uppe till vänster.

Här byggs det om! Under april månad kommer sajten att se lite annorlunda ut - var vänlig ha lite tålamod innan vi är tillbaka till normalt.


Nedan samlas ett axplock av artiklarna som publiceras här - Paristips och resguider samsas med inblickar i en frilansande designers/masterstudents vardag, modefrossa och entreprenörskap. Missa inte att följa med mig på resan till att visa upp min examenskollektion på Paris fashionweek januari 2019.

Paristips & modefrossa – allt det bästa varje månad!

 

Tack Marrakech

Vi reste till Marocko och Marrakech en weekend i januari och vilken inspirationsbomb det var. Färgerna, ljuden, dofterna och människorna. Fyra dagar i staden gjorde ordentliga intryck på oss och vi hann med en hel del. Se mer bilder här och håll utkik efter resguiden som kommer snart.

Utställningar i Paris våren 2018

Ska du resa till Paris i vår? Missa inte vårens bästa utställningar i Paris - bland annat Margiela för Hermès! Du hittar alla utställningstipsen här.

 

Sandras bästa hotelltips i Paris

Ganska ofta får jag frågan om hotelltips här i staden och även om jag bor i Paris så har vi testat ett par stycken på staycation i staden. I det här inlägget tipsar jag om fem hotell där jag testat fyra! 

Paris bästa brunch och frukost

Den bästa måltiden på dagen är helt klart frukosten och en riktigt bra frulle ger den bästa starten på dagen - något jag gjort till en personlig quest genom att testa mig igenom Paris frukostutbud. Här har jag sammanfattat frukostarnas best of the best, mer än 20 tips på guldgruvor fyllda med croissants och instagramvärdiga bowls.

Den ultimata vintageguiden till Paris

Efter att ha bott i Paris i några år så har jag samlat ihop en lista på den bästa second handen och vintagebutikerna i staden. Du hittar hela listan här som fylls på då och då. Se till att bokmärka!

Don't call it a dream - en podd om livet utomlands

Flytten gick till Paris 2015 och med den en massa upplevelser och äventyr. Ganska snart därefter föddes en idé om att intervjua fler som gjort denna resa och prata om allt det underbara, galna och svåra man faktiskt får uppleva när man bor i ett annat land. I slutet av 2017 lanserades så podden Don't call it a dream - livet utomlands av mig, Sandra och Jennifer som också bor utomlands. Hittills har åtta avsnitt fyllda med tips och berättelser släppts. Ni hittar alla avsnitt här.