persmood

 

 

 

 

 Välkomna till sandranicole.se - en onlineplattform där jag, Sandra, samlar det som inspirerar mig och det jag skapar. Just nu är sajten under konstruktion men förhoppningsvis är den snart klar och mer inspirerande än någonsin.

Vill du läsa mer om mig och vad jag gör i Paris kan du klicka här. För bloggflöde, klicka på blogg uppe till vänster.

Tack Marrakech


Vi reste till Marocko och Marrakech en weekend i januari och vilken inspirationsbomb det var. Färgerna, ljuden, dofterna och människorna. Fyra dagar i staden gjorde ordentliga intryck på oss och vi hann med en hel del. Se mer bilder här och håll utkik efter resguiden som kommer snart.

marrakesh_marrakech_marocko_januari

Nytt frukosttips: Papilles Paris!

Ännu ett nytt guldkorn till den enorma frukostguide jag arbetat upp genom åren. Ni hittar mer om Papilles här.

frukosttips-paris-papilles-9arr-4

Hotelltips i Paris


Ganska ofta får jag frågan om hotelltips här i staden och även om jag bor i Paris så har vi testat ett par stycken på staycation i staden. I det här inlägget tipsar jag om fem hotell där jag testat fyra! 

hotel_vernet_paris_champs_elysee-2
hotel_grand_amour_paris_rue_fidelite_10eme_breakfast_brunch (15 av 17)

Paris bästa brunch och frukost


Den bästa måltiden på dagen är helt klart frukosten och en riktigt bra frulle ger den bästa starten på dagen - något jag gjort till en personlig quest genom att testa mig igenom Paris frukostutbud. Här har jag sammanfattat frukostarnas best of the best, mer än 20 tips på guldgruvor fyllda med croissants och instagramvärdiga bowls.

Den ultimata vintageguiden till Paris


Efter att ha bott i Paris i några år så har jag samlat ihop en lista på den bästa second handen och vintagebutikerna i staden. Du hittar hela listan här som fylls på då och då. Se till att bokmärka!

kavaj_vintage
Translate »