Glad fredag! Här är det så där bubbligt inombords som det bara blir av förväntningar, packning och matsäck i kylen. I veckan har det varit lite tufft mentalt att sitta här i Luxemburg, så i tisdags frågade jag er på instagram vad man skulle göra när man hade cirka en vecka kvar till när livet börjar på riktigt. Så har det tyvärr känts lite, att sitta i en stad där man inte känner någon, med ett liv som är redo och klart att börja levas i ett annat land och en annan stad.

Men! Jag fick jättebra saker av er alla att göra, och en av dom kom från Maria, min fina fina vän i Amsterdam. "Kom hit?"

Så jag kollade med O och vi kändes båda att ja, vi gör det. Vi bilar upp! Vi har bilat dit förut härifrån och med bra förutsättningar kan det ta 4-5 timmar bara. Så vi hoppas givetvis på det när vi i eftermiddag sätter oss i bilen och bara drar. Jag ska hämta upp O med bilen vid hans kontor, fullpackad med bilgotte och våra weekendbags. Springsteen kommer givetvis spelas i bilen.

Hoppas ni får en fin helg! Kommer säkerligen posta lite Amsterdamtips när vi är tillbaka. Det har ju blivit en hel del innan, men kanske att jag t om får för mig att sammanfatta dom i en guide. Men nu tänker vi inte så långt. Nu tänker vi FRIYAY!