My work

8 Mars – peppiga bakgrunder till din iphone!

Hej på internationella kvinnodagen! Ja, nu är vi här igen med den här dagen man önskar inte behövdes. Men nu gör den det, och vad bättre sätt att fira på än att peppa varandra? Och lyfta varandra? Jag tänkte idag lista ett gäng ladies jag ser upp till och som inspirerar mig på instagram stories. Följ mig där!

Och jag tänkte starta dagen med att bjuda er på peppiga bakgrundsbilder till iphone! Har länge tänkt att det vore kul att göra lite sånt här och se om det är något ni gillar. Bara att klicka på bilden för att spara ned, måtten är anpassade efter iphone 6/6s.

Obs, dessa är något jag gör utan vinning så de ska inte användas i kommersiella syften eller spridas vidare utan att kredda källan tack. Enjoy, och kom ihåg – The future is female!

1

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Bellefix Blogazine
  8 mars, 2017 at 18:47

  Tack så mycket för dom här! 😀 Har den vita You Can And You Will som bakgrund nu! Hugs / PwrBabe Bellefix

  • Reply
   Sandra
   9 mars, 2017 at 09:45

   Vad kul att du gillar den! Ja den blev min favorit också ? kram!

  Leave a Reply