Inspirational

Bloggen förändras!

Hej fina ni! Ni har kanske märkt att frekvensen vad gäller antalet blogginlägg/vecka har dragits ned rejält det sista här. Jag tror att det är en kombination av sjukt mycket arbete, bloggtorka och en viss konflikt i mitt huvud. Jag har tack vare nätverket Influencers of Sweden (som förut hette Better Bloggers) dock fått delta i ett feedbackutbyte och kommit fram till ett och annat. Hoppas ni vill veta vad!

Bloggen förändras

Egentligen förändras inte så nämnvärt mycket när det kommer till innehåll, och inte kanske för er heller förutom att jag själv väljer att se bloggen som en renodlad lifestyleblogg. Ja hörni, jag har ju velat göra både parisblogg, DIY-blogg och modeblogg av den här stackars bloggen och det är inte lätt att klämma in allt det och samtidigt nischa sig och hitta en smal målgrupp. Jag får helt enkelt inse att det jag vill vela med mig av (och vill publicera för min skull) faller bäst under titeln lifestyle. Smått och gott om resor, mode, Paristips, min vardag och så vidare. Sen får läsarna själva avgöra om det är intressant nog helt enkelt!

Det professionella och det privata särskiljs

Jag har haft ångest över att publicera saker som jag tyckt vara för privata eller personliga här då min portfolio också legat här. Jag hade ju en idé om att även marknadsföra mina design- och modekunskaper här – och visst, det kan och kommer jag ju göra, men jag vill också ha en särskild webbplats för detta som kan vara 100% professionell. (Och sedan kan man välja själv att gå in här för att få den personliga Sandra.) Det lättar förhoppningsvis lite på bloggångesten och gör min portfolio rättvisa.

Jag älskar gemenskapen som finns i InoS

Jag har fått bloggvänner via nätverket Influencers of Sweden som går in här ibland och kommenterar, en så sjukt fin grej. Under den här tiden som jag inte bloggat så mycket har jag insett att jag saknar den här gemenskapen och att det ger mig energi och inspiration. Så jag vill helt enkelt se över mitt livspussel. Just nu jobbar jag alldeles för mycket med heltid i butiken och frilans all övrig tid i princip men målet är att komma ner på en mer mänsklig nivå i januari så att jag får dyka ner i gemenskapen igen och fortsätta lägga kärlek på bloggen. <3

Vad tror ni om detta kära kompisar? 🙂

 

0

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply
  La Linda / Influencers of Sweden
  12 december, 2016 at 23:03

  Jag tycker det låter alldeles jättebra. Blev lite orolig där att du skulle lägga ner men det här låter ju jättebra. SÅ glad att du får stöd i InoS! <3

  • Reply
   Sandra
   12 december, 2016 at 23:20

   Vad bra att du tycker det, jag tror att det kommer förenkla så himla mycket för mig och dra fram den där blogglustan igen. Ja alltså herregud så bra InoS är!!!<3 tack för detta guldforum Linda!

 • Reply
  Paulina Gunnardo
  12 december, 2016 at 23:58

  Tycker det låter klokt! Även jag klurar på hur jag ska utveckla bloggen, så det är intressant att se vad du kommit fram till. Tror det blir jättebra 🙂 Kommer gilla din blogg oavsett!

  • Reply
   Sandra
   13 december, 2016 at 13:01

   Tack Paulina!! Jag tror och hoppas att det kommer ta bort lite press för mig. Fint att du stöttar! <3 😀

 • Reply
  Jeanette
  12 december, 2016 at 23:59

  Låter fint tycker jag 🙂 Visst är det befriande att ha en plats där man kan skriva det man brinner för och det man har lust med?! Har själv min nischade bakblogg som det går ganska bra med och som planen är att uppdatera 2 ggr i veckan. Sen har jag min andra blogg där jag kan skriva om annat utöver, sånt jag gillar kring min vardag som trebarnsmamma.
  Influencers of Sweden är väldigt bra och jag hoppas jag nu snart kan betala för medlemskapet också 🙂

  • Reply
   Sandra
   13 december, 2016 at 13:00

   Jag håller med dig Jeanette! Jag tror att det är det som blivit lite klurigt för mig, att jag velat samla allt på ett och samma ställe. Det låter som att du har en bra setup tycker jag!

 • Reply
  Clara, Bossbloggen
  13 december, 2016 at 06:40

  Låter som en klok plan! Kommer definitivt hänga kvar här och bli inspirerad ändå ?

  • Reply
   Sandra
   13 december, 2016 at 12:59

   Härligt Clara! Tack för ditt stöd <3

 • Reply
  Christine's Stories - Cape Town Edition
  26 december, 2016 at 12:27

  Jag gillar dina inlägg från livet i Paris allra bäst så tycker att det låter bra. Har själv varit lite omotiverad vad gäller bloggandet senaste tiden men efter semestern börjar det komma tillbaka 🙂

 • Leave a Reply