Paris Parisian Life

Hösthelg i Paris

Hörni nu börjar en av de bästa perioderna i Paris – sensommar/förhösten! Det är fortfarande okej temperatur på dagarna (17-18 grader) men kyligt på natten så löven börjar ändra färg och luften blir klarare. I LÖV IT, för att vara göteborgsk. I helgen hade vi en riktigt sån MYZhöstighelg.

Vi åt fredagsmiddag på en lokal bistro, Marcel et Clémentine.
Köpte helgblommor på Monceau Fleurs (bästa floristkedjan här i Paris, bra och prisvärt!)Vi njöt långfrukost. Tog en gedigen runda på stan. Fönstershoppade på Le labo. (Ingen slog dock min Santal 33 som jag får SÅ många komplimanger för. Roligast är när folk tycker jag luktar härlig man.) Sen gick vi hem och Oscar experimenterade vidare på sitt ständigt förändrande köttfärssåsrecept. Jag storstädade lägenhetens 34 kvadrat (de må vara få men de kan bli jättestökiga). Alltså lugnet som infinner sig när man har fint och rent hos sig? Älskar det!Mmmmm. Vi tände ljus.


Och sedan drog jag upp Oscar ur soffan för lite meetup med Women Social Club på Rosa bonheur i Buttes Chaumont-parken. Respektive var ju välkomna så det fick han inte missa. Såååå trevligt häng med skandinaver och fransoser. Härlig klubb också, spelade Spice Girls och Dr Alban. Påminde lite om Gretas i Göteborg.Söndagen var en jobbdag då jag filade på en jobbansökan och Oscar knapprade på sin dator. Sen tog vi en prommis i skymningen och njöt av kvällnings-Paris. Så vackert!

5

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Sascha
  20 september, 2017 at 11:39

  De där byxorna du har på dig, de kritstrecksrandiga, visst kommer de från H&M? Jag har exakt samma par på mig nu! Eller är de bara väldigt lika!

  • Reply
   Sandra
   20 september, 2017 at 13:11

   Yes de kommer från H&M!! Världens skönaste, lite mer businessaktiga byxor 😉😉🙌🏻

 • Reply
  ISA
  20 september, 2017 at 21:09

  Blir ju inte mindre sugen att flytta till ”sydligare breddgrader” av detta. 7 grader i Stockholm idag, huuuh. Parre verkar så vackert året om <3

  • Reply
   Sandra
   21 september, 2017 at 20:06

   Alltså Sviden är bra vackert också kan jag säga 😀 Och saknar verkligen den där rena krispiga luften haha!

  Leave a Reply