Travels

Nya Amsterdamtips!

Dags för påfyllning i mina Amsterdamtips. Ni hittar tidigare tips här, här och här! Jag kommer någon dag, när jag på något mystiskt sätt får extra timmar på dygnet, sammanfatta alltihop till en fet Amsterdamguide i nån fräsig form. Tills dess: håll till godo!

Lite shoppingtips för den sugne: The Otherist, ett kurioskabinett fyllt med allsköns vackra/småläskiga grejer. Mindre läskigt var den här coola broderade kålen. Så kåååålI närheten ligger T hotel, där de har salon de the! Jag och Oscar är ju svaga för Afternoon tea så hit tänkte jag ta med honom nästa gång vi är här. Vi var uppe och tog vårt te (färskt myntate med honung, sååå gott) à la café gourmand med små miniefterrätter på SkyLounge. Sjukt lång väntan men utsikten var värt det.Den här DUNDERfrullen på The Breakfast Club vid harlemmerplein gick inte av för hackor. Orkade inte ens äta upp! Tbc finns på flera ställen i stan. Sedan svängde jag förbi The Hoxton Hotel och kollade på den temporära konsten som var där nu (de byter ofta) och lånade toan. Måste bo här en dag, gillar stämningen! Toaselfie tydligen, cus why not. Underbara fina Amsterdam, den enda stan som ser bra ut i brunt!The Gathershop vid Foodhallen hade massa fina saker att shoppa och titta på. Rekommenderas att strosa runt däromkring om man har tid!Jag har några tips till i förrådet men de tar vi i nästa inlägg. Happy Torsdag!

1

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Sascha
  14 september, 2017 at 21:03

  Hej Sandra! Jag hittade din blogg genom Power Babes-gruppen och jag ville bara saga att jag kommer att fortsatta lasa! Har lange letat efter en blogg som din, med snygga bilder, skriven av en tjej som bor pa en vacker plats och har en kul karriar, men som inte ar bloggare pa heltid sa det finns nagot annat jobbrelaterat att beratta om. Dina resebilder ar ocksa jattesnygga och du skriver bra. Jag kommer att folja!

  • Reply
   Sandra
   14 september, 2017 at 22:08

   Hej Sascha! Gud vad roligt att du gillar mitt space, det värmer verkligen! Tusen tack! Ska in och spana hos dig också 🙂

 • Reply
  Anna
  14 september, 2017 at 22:38

  Har själv precis flyttat till Amsterdam så älskar att läsa om tips, tack för dessa! Ska kolla in dina tidigare inlägg också.

  • Reply
   Sandra
   14 september, 2017 at 22:41

   Vad härligt, älskar den stan alltså 😍😍 ja gör så, hoppas du hittar något!

 • Reply
  Marie Bergman
  15 september, 2017 at 21:21

  Härliga bilder 🙂 Jag siktar på att ta mig till Amsterdam för första gången till våren!

  • Reply
   Sandra
   16 september, 2017 at 09:06

   Gör det, du kommer älska staden! 🙂

  Leave a Reply