Hej torsdag! Och hej ifrån Sverige och föräldrahemmet. Jag flög ju hem i tisdags för att umgås lite mer med familjen (efter den alldeles för korta julen) och för att fira min 30-års dag med släkten på lördag. Älskar förlängda födelsedagsfiranden!

Och på både temat "umgås med nära och kära" och födelsedag så tänkte jag tipsa er om en present jag fick av Maria och Julia som var och hälsade på mig i Paris. Nämligen The Happiness Planner.

Ni vet förmodligen redan att jag älskar anteckningsböcker och konceptet bullet journaling och den här boken var en annan variant med tema personlig utveckling. Så kul för någon som mig, som gillar att pusha mig själv och att utvecklas. I boken får man fylla i flera listor om sig själv, och bland annat vad som faktiskt gör en glad. Och i det längre loppet lycklig. En riktigt bra tankeställare!

Sedan får man signa upp sig på en mejllista och 100 dagar framåt ska man föra dagbok över hur dagarna utvecklar sig. Sjukt spännande! Jag tänkte faktiskt ta kvällen till att tappa upp ett bad i föräldrarnas badkar (älskar badkar!!!) och börja fundera och fylla i listorna.

Jag kommer givetvis uppdatera er kring hur det går för mig 🙂 är det någon som testat detta innan?