Inspirational

Tillbaka i Paris!

Efter att ha åkt bil, tåg, buss, flyg, flyg igen och till sist RER-tåg är jag äntligen hemma i läggan i Paris! Herregud vilken helg. Mycket roligt, många tankar och en hel del inspiration och intryck har det samlats i hjärnan. Dessutom låg här en grej som ska in imorgon som väntar på att sammanställas, så jag får vackert sätta mig med det. Men äntligen sitter jag vid en dator och kan visa den här bilden från röda mattan i fredags.

Foto: Maria Wideman

Så nöjd med min egenhändigt ihopsnickrade outfit! För dig som missat hur det gick till när jag sydde klänningen: läs mer om den processen här!

Tack alla inblandade för en finfin helg trots dunderförkylning. I morgon återkommer jag med uppdaterad Stockholmsguide så missa inte den!

2

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Alexandra
  16 oktober, 2017 at 21:13

  Men åh, hade du sytt den själv. Wow!! Så himla grymt. Varför anlitade jag inte dig? 😉

  • Reply
   Sandra
   16 oktober, 2017 at 21:30

   Haha tack!!! Ja, kanske inte hade hunnit den här gången men till nästa år kanske jag t om har en liten shop i bakfickan 😅😉

 • Reply
  Christine's Stories
  18 oktober, 2017 at 22:07

  Skitsnygg klänning! Det såg ut som en intensiv men trevlig helg i Stockholm 🙂

  • Reply
   Sandra
   22 oktober, 2017 at 22:23

   Tack Christine! Ja den var intensiv, typ nu först jag hämtat mig haha 😀

  Leave a Reply