My work

Universum fortsätter tjoffa grymma människor i min väg – besök av Studio iN i Paris!

I går mådde jag tjyvigt som sagt men jag hade ju koll på att Maja & Atta (som ni kanske känner igen från instagramkontot Perfectionmakesmeyawn) var i stan för att gå på Maison & Objet och då kunde inte en liten förkylning stoppa mig – på med sminket och ut i den rosa solnedgången för att hänga med de här grymma tjejerna!

Atta och jag jobbade på Lindex samtidigt men vi känner faktiskt varandra mest från sociala medier. Älskar det! Vet inte hur många fina människor jag fått lärt känna via instagram och twitter, ja sociala medier överlag. Atta & Maja är inredningsstylister för de som missat och riktigt drivna kvinnor med världens skönaste instastories – ni måste följa dem! Vi hade en grym middag med mycket snack om instagram, entreprenörskap, inspirerande miljöer och att våga drömma fram stora planer. Det ska bli fruktansvärt kul att se vart de här tjejerna tar vägen i framtiden.

Vi åt på Les Sardignac som ligger i 9:e, både nära mig och tjejernas hotell. Så trevlig personal och smaskig mat. För att inte tala om instagramvänligt tak! 

Så in nu på bums och följ tjejernas inspirerande inredningskonto här. Det kommer hända massa skoj där framöver. Happy tisdag!

1

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Christine's Stories
  13 september, 2017 at 13:15

  Åh vad du får mig att sakna den där stan! Jag måste komma ihåg alla dessa bra ställen du skriver om till nästa Paris-besök 🙂

  • Reply
   Sandra
   13 september, 2017 at 18:27

   Som plåster på såren kan jag meddela att det ÖSREGNAT hela dagen här idag, och börjar bli riktigt ruggigt inomhus också. Men ja, skriv ned! Nån dag ska jag ta tag i den där jäkla Parisguiden också 🙂

  Leave a Reply