Inspirational

Vad hände 2016? – del två!

Godafton vänner! Här fortsätter sjukstugan för min del, dag nummer fem är jag inne på – och förkylningen är på något sätt än värre? Det susar i öronen och kroppen är alldeles matt. Möjligen att jag ansträngde mig på tok för mycket igår när jag tvingade mig till jobbet hos min mentor. Därför har jag således spenderat dagen på soffan. Och med att skriva ihop del två av 2016. Så här kommer den!

Juli

Augusti

September

Odette & Aimé Paris

Oktober

 • Jag skrev ett inlägg till mitt framtida jag med 5 saker jag inte skulle sakna från Paris.
 • Vi åkte till Skottland och fick se Laura gifta sig med sin Liam – gråtfest!! Jag bar äntligen min blodsvettochtårklä-, ehrm jag menar sammetsklänning.
 • Skaffade ”bloggshop” som proffsen har. Ska bli bättre på att uppdatera den i år tänkte jag… Skrev även om vilka mina favoritbloggerskor är, tips tips!
 • Saknade att jobba vanliga mån-fredag och körde fredagsfin i butiken trots att man inte är ledig helger. Skrev mer om det där att hitta sitt drömjobb, för vad ni inte visste var ju att jag gick på hela TRE intervjuer hos Christian Louboutin för en teknisk designtjänst. Jag kom till sista intervjurundan men jag fick det inte. Det gick till den andra kandidaten som var kvar, som redan jobbade på Louboutin (liiite fusk väl?). Det var ett tungt besked under hösten.
 • Jag uppdaterade er om hur höstlöftet gått, ett rejält fail och några bra grejer!
 • Åkte till höstfina Luxemburg en helg igen.

velour dress

November

December

 • Jag klippte mig! 30 cm i ett knyck och typ för första gången på två år som jag haft en ordentlig frisyr. Trivdes (och trivs!) sjukt bra i min nya frilla.
 • Jag hade en bloggkris och bestämde mig för att släppa lös på tyglarna. Det känns jättebra.
 • Fick också in ett nytt frilansuppdrag nu för våren som ligger i startgroparna och fick klart att popup-butiken stänger mitten av januari.
 • Trots eller kanske eftersom jag var så deppig över att jobba i butik under december (älskar ju december och jul!) bestämde Oscar och jag att maxa helgerna tillsammans. Även om jag jobbade på dagarna. Så trött men SÅ värt det. Vi gick till Hemingwaybaren på Ritz och inte mindre än tre personer trodde att vi förlovat oss <3 (sorry, det var en oklar bild!)
 • La upp ett sorgligt inlägg om en ensam uppesittarkväll i Paris och svor igen att aldrig mer jobba julafton. Men sen fick jag åka hem i tre ljuvliga men alldeles för korta dagar!
 • Och sen blev det äntligen nyår, då jag och Oscar fick vara lediga tillsammans, gå på spa och unna oss massage och lyxhotell. Enda lilla sura molnet var dödsförkylningen som kom där i sista sekund, men annars ett toppennyår!

Ja hörni, all in all så får jag nog säga att det hände SKITMYCKET 2016, för att vara frank. Från att ha varit student och delat en liten tvåa med någon random till att starta eget, hitta en drömlägga med min kille och få ett jobb på ett lyxvaruhus och sist men inte minst komma fram till att det där jobbet inte var något för mig och istället satsa på mitt eget våren 2017. Omvälvande ändå!

 

Vad var det bästa med ditt 2016? 🙂

 

0

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Christine's Stories - Cape Town Edition
  4 januari, 2017 at 23:49

  Ja oj, du hade ett riktigt händelserikt år! Mitt var kanske det med, men jag har inte orken (eller ambitionen!) att göra ett liknande inlägg som detta så jag minns inte lika mycket av det, haha. Hoppas att ditt 2017 blir minst lika grymt som 2016 verkar ha varit!

 • Reply
  Frida
  5 januari, 2017 at 10:38

  Alltså sammetsklänningen är så himla fin! Jag tänker att du kan starta ett klädmärke och göra massa wrapdresses i sammet så jag kan köpa en! 😉 Som DVF fast i egen tappning. Även om de var fruktansvärda att sy haha 🙂

  • Reply
   Sandra
   18 januari, 2017 at 10:36

   Haha, jaaa!! Jag kanske startar ett märke någon gång och då tänker jag att jag anlitar andra att sy grejerna så slipper jag 😉

 • Reply
  Marielouise
  5 januari, 2017 at 19:05

  Jag är så pepp på fler lägenhetsbilder! Parisdrömmen dör ju aldrig, speciellt inte sen vi hyrde livets mysigaste lägenhet med airbnb härom året, brukar sitta och tårögt scrolla igenom bilderna därifrån när vår (obs underbara) mölndalstrea inte känns ~tillräcklig~. ?

  • Reply
   Sandra
   18 januari, 2017 at 10:29

   Yay!! Ska se till att slänga upp mer såna bilder så fort dagsljuset vill stanna längre än tre timmar så bilderna blir någorlunda fina 🙂

  Leave a Reply