My work

Vad vill du ha hjälp med?

Hola måndag! Ny vecka, nya tag. I morse krävdes det en mindre intern kris för att komma upp ur sängen, men det gick till slut. Jag har sen igår kväll mått rätt tjyvigt psykiskt sett och insåg idag att det kan (högst troligen t om) bero på pms. Kul liv, det här med att vara kvinna va – en gång i månaden tror man att man är sämst i världen, att allt är fel eller bara känner att man är superledsen utan en minsta rationell förklaring. Tjoho.

Men jag tänkte ta den här insikten till mig, klappa mig snällt på huvudet och koppla ned för kvällen strax. Jag tänkte bara be er om lite hjälp först: finns det något jag kan hjälpa dig med?

 

Vad menar hon, tänker ni nu.

Jag kör ju eget som ni nu förmodligen vet vid det här laget och jag håller på att fila på säljmejl, mediakit, min linkedin och en lista på potentiella företag som kan vara intresserade av mina tjänster. Jag tror mig vara på spåret för vad min professionella ikigai är men jag kanske är fel ute. Ibland är det bara så lätt att bli hemmablind på vad man tror att man kan – kanske är det något helt annat folk egentligen skulle vilja ha hjälp med som jag ska få med på ett hörn?

Så! För att inte stänga inne sig i den där berömda lilla lådan tänkte jag fråga er, kära läsare – Finns det något som jag kan bidra med som ni skulle vilja ha hjälp med? Vad som helst, stort som smått. Om ni skulle kunna anställa mig (ponera!) för ett projekt ni velat förverkliga – skulle jag kunna bidra med något där? Eller små saker! Paristips, modetips, illustratortips – you name it! Och jag blir glad för detta 🙂

Tack på förhand finisar!

0

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Jeanette
  6 mars, 2017 at 22:46

  Är så nyfiken på frilans och skulle verkligen önska det fanns nåt sätt för mig att kunna starta nåt vid sidan av mitt jobb.
  Jobba hemifrån är en framtidsdröm jag har. Men vad kan jag bidra med, vad kan jag hjälpa andra med. Gillar att skriva, skapa och vara online. Men vet inte vart jag ska kolla efter uppdrag eller hur jag ska börja. Hur gjorde du? 🙂

 • Reply
  Sandra
  7 mars, 2017 at 19:29

  Ja, du kan ju göra som jag gjorde precis här ovan, fråga de i din omgivning som känner dig (som läser din blogg, eller nära och kära) om vad de tycker du är bra på. Det är svårt att analysera sig själv ibland! Kan försöka skriva ihop ett inlägg om hur jag började med detta 🙂

 • Leave a Reply