Efter jobbet igårkväll hoppade jag på tåget till Luxemburg och Oscar. En ganska dramatisk tågtur där någon hoppat framför ett tåg framför oss (så himla hemskt) senare var jag till slut väldigt sent i Luxemburg. Men det var bara att gå och lägga sig och ladda om batterierna. I morse var det helg som gällde! I och med att jag alltid jobbar lördagar har jag kommit att älska söndagar. Helt enkelt veckans bästa dag!Processed with VSCO with hb1 presetResväskan packad med happy-skorna på (alla blir glada av dessa skor, en kopia av Neville, Marc Jacobs hund!)Processed with VSCO with hb1 presetVi såg till att få en ordentlig lååångfrukost på balkongen med avokadomacka och blåbär med yogurt och te.

Processed with VSCO with hb1 presetSen var det dags för söndagsutflykt för hela slanten som gällde! Oscar har sin bil här i Lux så vi tog en tur till Insenborn. På vägen dit såg vi färgglada hus och fina hästar.Fantastiska djur, och extra snälla var dessa exemplar.Processed with VSCO with hb1 presetDetta var sedan dalen vid Insenborn. Där fanns en "strand" att bada vid, men det liknande mer en grusgång. Processed with VSCO with hb1 presetDock blev man lite sugen när vi hittade en klippa och ett rep att slunga sig ut med!Insenborn var fint och väldigt stillsamt. Vi tänkte att det nog är så här Schweiz ser ut. (Andrea, rätta oss gärna?)

Efter ett glass-stopp gasade vi hemåt för en Dark & Stormy på balkongen. Man kan ha det sämre i september.

Processed with VSCO with hb1 preset

Sedan lagade vi middag som avnjöts på balkongen. Och nu laddas det inför en måndag. Jag är ledig i morgon och tar tåget på sen eftermiddag, så vi hinner i alla fall med en lunch i Luxemburg city innan jag åker. Hoppas ni har en härlig söndagkväll ni med!

Translation: I'm in Luxemburg this weekend at Oscar's place. We've had a really nice Sunday with outings, cooking food and making plans. Wishing you a lovely Sunday!