Så har äntligen första dagen på mina två reseveckor kommit och första trippen går ju alltså till AMSTERDAM. Gillar den här staden så fasansfullt mycket va. Sitter just nu på TGV:t som bara tar tre ynka timmar dit, helt sjukt att man inte åker oftare!

Jag har börjat trippen med att spela in små videosnuttar så jag hoppas att det ska resultera i en vlogg när resan är över. Håll tummarna för att det går i lås!

Dagen till ära har jag dessutom rotat igenom arkivet efter gamla Amsterdambilder som jag aldrig visat förut (med fem resor sen 2012 finns det en del.) Enjoy!

Maria till vänster är alltså stjärnan jag ska hälsa på. Julia till höger är den andra stjärnan och vi var där och hälsade på i mars 2014.

Koppen som Julia dricker ur frågade vi vår servitör om vi fick sno. Det fick vi!

Sist jag var där var i januari 2016 med Oscar. Då drack vi såna här godingar. Och bodde här! På Room Mate Aitana  Det finns såååå många roliga butiker och shops. Kolla in de här fräsiga cityguides va. Fina att bara titta på. En sån här te, som egentligen bara är färsk mynta med massa honung i kokhett vatten ska jag dricka minst två gånger. Älskar dem!

See you soon Amsterdam!

Och glöm inte följa mig på Insta för fler snaps i realtid 🙂