God afton! Här har det varit lite tyst ett par dagar då veckan fullkomligt rusade iväg. Jag kom till slut hem från Luxemburg i måndagskväll (med en rejäl försening efter missad connection i Metz), var tillbaka på jobbet i tisdags och fick sedan mysmöjligheten att äta med en vän som var i stan. Så himla skoj! Här är några bilder från kvällen.

Att gå ut från jobbet och mötas av operan i skymningstid är verkligen en ta-andan-ur-en-stund. En dag ska jag gå in där också och inte bara njuta av den utifrån.

Jag tog apostlahästarna (SÅ roligt ord för att gå!) till Bistro Victoires i 2:a där jag mötte upp Maja för en god Poulet Rôti. Mumma! Bra restotips i 2:a för övrigt, där kan det vara lite turistigt och dyrt. Den här bistron känns genuin.

Fantastiska Maja! Vi jobbade tillsammans på Lindex, det drömgänget var ju här i februari och hälsade på. Så fint att ses emellanåt. Maja jobbar och bor i London numera och nästa gång är det min tur att åka dit!

Jag hoppas kunna komma ikapp lite i veckan med annat som har hänt. Det är en spännande tid just nu i alla fall, äntligen känns det lite mer hoppfullt än i den sega och osäkra sommaren som varit. Kreativiteten har fått sig en rejäl boost!

Translation: I've had a really eventful week but this was one of the highlights: a dinner with a dear friend at Bistro Victoires!