I och med att jag tagit tillfället i akt att steppa upp gamet med bloggen nu i juni kommer det också att ske lite ändringar och nyheter. Jag tänkte att jag skulle presentera min idé, ja bloggstrategi för hur juni kommer se ut och flagga för nyheter och små tweaks så att ni är med på vad som händer. Jag har skärpt till min nisch och mina kategorier så först ut tar vi vad ni kommer att finna för ämnen här under juni månad:

Kategorier

Parisian Life - när jag efterfrågade feedback på vad ni gillade att läsa om så var Paris givetvis en av sakerna som hamnade högst upp. Mycket frukosttips (flyttade till lördagar nu istället) såklart, restauranger, barer, utställningar och allmänt om hur att det är att leva i Paris kan ni förvänta er!

Fashion BTS - det jag kan berätta som så inte många andra bloggar berättar om är ju livet från insidan av modebranschen; anekdoter, tips, upplevelser och aha-upplevelser kring hur saker och ting funkar och går till. Inspirerande och lärorikt innehåll är tanken, så mer fokus på mode bakom kulisserna!

Inspirational - mitt stora mål är ju att inspirera er, så det finns en fet kategori med ämnen som inspirerar mig, och sånt som jag hoppas ska inspirera er - ofta på temat mode men också inredning, resor och stresshantering och liknande. Här under hamnar mina Weekly Inspiration-inlägg och måndagspeppen från förr!

My work - något som ni också kom hit för att läsa om visade sig vara mina kreativa verk och kreationer, och vad jag jobbar med på praktiker och som frilans - det visar jag gärna upp!

Travels - Jag reser en del och älskar att testa nya grejer så en liten procent av inläggen kommer att handla om det och ni hittar restips i underkategorierna ParisFranska rivieranLuxemburgStockholmAmsterdam och London.

bloggstrategi_sandranicole_blogg

 

Här skapas det content!

 

Uppläggsfrekvens

Måndag till torsdag kommer det att komma upp inlägg varje morgon och kväll med ett mer bildfokuserat och ett med bild och text. Så då får ni gärna titta in ofta! Fredag till söndag kör vi ett inlägg per dag, med ett lite matigare på söndagen. Jag har redan kunnat planera innehållet för de 50-talet inlägg som kommer att läggas upp och det är mycket kul jag har på lager - jag hoppas att ni ska tycka det också!

Nytt tema

Jag har också äntligen hittat ett bloggtema jag gillar, så snart kommer hela bloggen få ett nytt och fräscht utseende med ett galleri som postupplägg. Så himla spännande! Det kommer att komma upp under veckan som kommer, jag hoppas att ni ska gilla det också.

Nytt inslag - youtube!

Yes, äntligen har jag fått tummen ur och startat ett youtubekonto i bloggens namn också. Här ska skapas video! Mitt mål är att komma ut med två videos denna månad, men ni får verkligen ha överseende med denna youtube-novis. Om ni har några förslag på vad ni vill se där så får ni gärna kommentera!

Samarbeten och affiliatenätverk

Jag har ju sagt att jag ska "leva på bloggen" den här månaden så det innebär ju också att jag behöver få tillbaka något för det arbete jag lägger ner. Just nu kikar jag på olika sätt jag faktiskt skulle kunna ha bloggen som en inkomstkälla och eventuella affiliatenätverk som skulle passa mig. MEN - jag vill att ni ska veta att jag ALDRIG skulle lägga upp något här som jag inte till 100% står för eller är min stil. Mer om det när det blir aktuellt, då kommer jag även att länka till en policysida där ni kan läsa mer om hur jag väljer att arbeta kring detta.

Hoppas ni är lika pepp som jag på juni månad, aka DEN STORA BLOGGMÅNADEN! Ha en fin söndag och glöm inte att tycka till! 

 

Translation: Since I'm stepping up my blogging game this month I've decided to change a few things, including my categories and my visual theme for the blog. The categories are more focused on Parisian life, fashion behind the scenes and my work. The theme will be such a facelift so I really hope you will like it! You'll find new content twice a day Monday to Thursday (Mornings and evenings) and once a day during the weekend. Oh and soon you'll find me on youtube too!! So don't forget to check back, and let me know if you have any thoughts! 😉