Hej fredag! Hoppas ni har en bra avslutning på veckan idag. Igår fick jag reda på att lookbookprojektet jag jobbat med i nån månads deadline är på onsdag nästa vecka så här blir det inte mycket till helg. Dock inget att hänga läpp för, det är som det är. Istället tänker jag tillbaka till förra helgen och tipsar om ett drömmigt frukostställe här i Paris, i ett nytt favoritområde: Sentier!
Frenchie to go är en del av Frenchie-konceptet som ägs av Gregory Marchand som jobbade på Restaurant Fifteen i London tillsammans med Jamie Oliver back in the day. Jamie gav honom smeknamnet Frenchie som alltså hängde i sig. De har även en finare resaurang och en cave (vinbutik) på samma gata. Konceptet är bra råvaror tillagade med en twist, och inredningen härligt hipster/industriell med stora fönster och mycket trä i inredningen. 

  
  
  
  
   
Deras egna granola och en baconscones. Båda fullträffar!