Vilken lugn helg. Men ändå har det hänt så mycket. Det har pratats mycket om att ta vara på tid, att ta det lugnt och att leva i nuet i helgen. Sånt man glömmer bort när man stressar något förfärligt. Så i helgen har vi verkligen tagit det lugnt och tankat på på må bra-kontot!

Idag var vi ute och plåtade lite bilder, i och med att Matilda är den grymmaste fotografen jag  vet så passade vi helt enkelt på. Jag kan ge er en bild på henne så länge. Sen fikade vi på en gammal favorit, Sweet coffee mitt inne i stan. Lugnt trots läget och väldigt goda mackor och sallader.

MatildaFina Matilda.Sweet coffeeEn kyckling- och baconwrap med avokado blev det idag, mmm.

Idag är det dessutom internationella kvinnodagen. Jag har en lite roligt och passande bloggföljetång på det temat, som jag tänkte avslöja i nästa vecka!

Had a very relaxing weekend. Talked a lot about living here and now with Matilda, and about the backside of stress with Maria and Linda when we had our photo crash course the other day. So this weekend we filled up with good energy. Took some outfit photos today with Matilda. And had delicious fika att Sweet Coffee. Will announce a new blog category later this week! (hint, it will be on the theme: international women's day)