Igår var jag ju med igen och stod på inredningsmässan Maison & Objet med företaget jag arbetar för här i Paris. Maison & Objet är typ en av världens största (i alla fall viktigaste) mässor och vilken inredningsinspiration det var! Jag hann gå några timmar sammanlagt och det fanns mycket att dregla över. Det känns som att inredning är det nya modet, det finns så mycket man fortfarande kan göra här som inte är gjort eller alldeles för mättat.

Det var också extremt kul att få en bättre inblick i By Ons universum i och med att vi har en ganska liten del av det totala utbudet på Galeries Lafayette. Jag tog givetvis lite bilder så att ni också kan få se allt det härliga!Så drömmigt porslin.Sara och Katarina, två fina kollegor.Vaser och guldfat. Har blivit stormförtjust i dessa guldfat, passar perfekt att sälla antingen vasen på som ovan eller fina doftljus. Hur roliga är inte fågelbensljusstakarna då?Och korallerna. Mmm så fina.
Vi har ju också doftljusen från Victorian hos oss på Galeries Lafayette och dessa i sammet(!) är från nya höstkollektionen. Jag vill haaaaaaaaaaa (läses med Morranröst).
Dessa doftljus är också to die for. Ni förstår att det är livsfarligt för en doftljusknarkare som mig va?
Samma företag som äger By On och Victorian äger också Village, där allting är Sverigeproducerat och av högsta kvalitet. Och Vakinme (nedan), svensk ekologisk hudvård som produceras utanför Halmstad. Så fina grejer, känns så roligt att vara en del av detta!Om ni också blir tokkära i produkterna och vill shoppa loss tror jag att Haga Hem-butikerna har stor del av sortimentet. (Obs, det är väl på sin plats att påpeka att detta blogginlägg inte är något jag får betalt för, fast jag jobbar ju där så jag är ju lite bias. Men ni är ju skarpa bloggläsare så ni fattar säkert.)

Någon som fick en favorit?