God tisdag fina vänner. Ligger nedbäddad i sängen här och statusuppdaterar från telefonen (tack wordpressappen), jag är nämligen sjuk (igen) så det blir en kort kväll här.

Sen vi hördes sist hade Oscar och jag en mycket trevlig helg med massa trevligt inbokat men det var som att kroppen var gjord av gelé more or less. Jag kände mest för att sova och vila hela tiden men tog mig ut ändå, något som straffade sig på dirren när jag så igår vaknade upp med en förkylning. Go figure.

Dock fanns inte tid till att återhämta sig (från återhämtningen som helgen ändå ska vara, vet att det låter sjukt) i måndags, nästa projekt skulle sparkas igång! Ett roligt sådant som jag tänkte berätta mer om när energin finns. Ett spännande couture/luxury-projekt för barn är det i alla fall och idag och imorgon kommer spenderas med grundaren bakom märket.

Men som sagt, mer om det och våran fullmatade helg i veckan - den här sjuklingen måste återhämta sig. Någon fyller ju 30 år (iiiiihhh!) på lördag med massa gäster som flyger in och kalas som ska fixas. En vill ju inte vara krasslig då!


Regnbågen slutade precis över våran lägenhet i helgen, är det inte då man ska hitta en kruka guld däri?

Läste förövrigt att statistikern Hans Rosling gått bort och blev uberledsen. En människa som tror så hårt på fakta som han hade behövts ännu mer nu. Håller tummarna för att hans avkommor fortsätter hålla faktan (facklan) högt och följde gapminder på twitter. Gör det du med för mer fakta och källkollad statistik i vardagen!