Hej onsdag! Sitter här och skissar iväg på praktiken idag igen, har en deadline jag ska försöka fånga den här veckan. Igår var en helt galen dag, det är precis som en startup fast i lyxsegmentet så helt plötsligt fann jag mig själv i att göra en lookbook för märket. På tre timmar, med retuschering och allt! Galet, som sagt.

Så idag bjuder jag på en gammal outfit/självporträtt som jag inte blev så nöjd med när jag fotade. Men så här nästan ett år senare känns den ändå ok. Jag är fortfarande inte kompis med autofokuset på kameran så lite småsuddigt och med blixt. Men håll till godo, här kommer en ootd i smaragdgrönt!

Hey Wednesday! Yesterday was a crazy day here at the office and today seems to be pretty much the same tempo. It's just like a start up but in luxury, where you get to do EVERYTHING! Much fun.

Meanwhile I thought I'd put up a couple of old outfit pictures I took almost a year ago but wasn't happy with. Now, looking back, I think they look ok (except the autofocus and me aint buddies just yet). So here you go, and #ootd in emerald green!
EMERALD_GREEN