Hej måndag! I Paris idag har det stormats på rejält, vind och regn och solsken om vartannat. En riktigt vårstorm med andra ord! Jag har mest suttit med admin på förmiddagen och på eftermiddagen tränat och dragit en runda i tygbutikerna (är tanken, det här inlägget är tidsinställt så vi får väl se hur det gick med den där stormen.)

Men jag tänkte att vi skulle kika lite på vad vi hittade på i helgen. I vanlig ordning fotade jag loss!

Fredagen

Oscar kom hit med tåget och möttes av mat som lagades på spisen samt (rätt så) nystädat hem. Alltså så mycket partnerpoäng va!

Han fick dessutom rosor då gullet har fyllt år i helgen. Sen drack vi rödtjut och kollade På Spåret och SKAM.

Lördagen

Började med Oscars födelsedag! Paket och kort på posten och frukost på sängen och grejer. Älskar födelsedagar! Vi lördagskollade därefter Jon & Janni i sängen och kanske något avsnitt SKAM till. Innan det var dags för: BIRTHDAYBRUNCH


Oscar fick testa på våfflorna med äggröra och bacon på. Dock tror vi faktiskt att allting smakar godare för sig typ. Men jaja, nu har vi testat det.

Sen var det dags för stadsflanering!!! Jag invigde mina nya rosa gazelle och matchade nagellacket. Vi gick över Seine, så himla snyggt va!

Tyckte den här bilden på oss var riktigt fin också.

Siktet var nämligen inställt på Jardin Des Plantes, ett asnajs område med en orkidéuställning (födelsedagsbarnet fick välja).

Sååå många fina orkidéer.

Minst massa olika blommor och massa mycket folk. Efter detta flanerade vi runt i femte ett tag. Riktigt najs område också.

Vi satte oss på ett torg vid Rue Moufftarde, ganska turistigt men också väldigt mysigt.

Dyrt rosévin i pyttelitet glas också. Men humöret var på topp!

Inte ens megaskoskavet jag fick av nya dojorna kunde stoppa leendet där och då. Våren nalkas!

På lördagskvällen gick vi och testade en ny restaurang i vårt område, men den kommer upp i ett separat inlägg strax.

Söndagen

Frukosten intogs samtidigt som vi planerade en roadtrip i maj. Ska bli sjukt kul!

Sedan åkte Oscar till Vietnam och jag jobbade hela eftermiddagen och kvällen med lite powerwalkpaus. Det var den helgen det!