Glad lucia fina ni! I morse hade jag sovmorgon då jag är ledig tisdag och onsdag denna vecka. Det blir omvända världar när man jobbar helg, nu börjar ju min helg så att säga. Jag kan tycka att det också är svårt att hitta utrymme för vila när man är ledig mitt i veckan - jag klämmer just nu in frilansjobb då istället och alla andra ärenden som måste göras. En bra grej med att Paris förut har varit stängt på söndagar är ju att man tvingas till att ta det lugnt och stanna inne men nu jobbar jag i stället.

Men, nog tjatat om mina jobbhelger. Ni har nog förstått by now att jag inte är ett fan av att jobba helg, och om jag får som jag vill så kommer jag nästa år att jobba mycket färre helger!

Så här började min dag i alla fall:


Mys med frukost på sängen!! Men ja, det ni INTE ser i bilderna är mitt svärande över att jag inte kunde se årets luciaframträdande på SvtPlay (inte ens med vpn-tunnel, what sorcery is this?!) eller min sorg över att jag ännu inte ätit en enda lussebulle i år. Jag fick nöja mig med förra årets Lucia på youtube och i morgon är det jag som ställer mig och försöker baka egna. (Alternativt går till svenska affären i 17:e och köper färdigbakade). Men pepparkakor hade jag i allafall!
Sedan fortsatte dagen med ett telefonmöte om ett framtida projekt. Frilansgrejen tuffar på och är väldigt spännande just nu! Hela eftermiddagen och kvällen har därefter spenderats med trendarbetet inför SS18. Mycket influenser som snurrar runt i huvudet nu som ska kokas ned och sorteras upp. Kul är det!

Hur var din lucia? 🙂