Jag är med en egen shop! (Även kallat "det stora fönstershoppingförsöket"). Idag på min lediga dag har jag suttit och pillat i kod och grejer och lyckats få till den här nya sidan på bloggen. Alltså jag är så stolt!! Kände att ni behövde få veta detta i ett helt eget inlägg haha.

Inspirationen till "Current Faves" är sprungen ur en annan favoritbloggare Jasmine Dowlings så kallade "The Edit" där hon lägger upp saker som hon går och är sugen på eller just har norpat. Det är ju så himla kul att se vad andra shoppar/är sugna på så jag kunde inte låta bli att göra en egen version. Tänker att det även ska fungera som inspiration för läsaren och att jag ska lägga in typiskt parisiska saker också i framtiden. Plus att det kanske stillar mitt shoppingbehov lite tänker jag, ligger de där i galleriet är det ju nästan som att jag köpt dem?

currentfaves

Dessutom blir det ett utrymme som *kan* inbringa bloggpengar (om cirka 70 år kanske, men skam den som ger sig!) i och med att jag kan hitta saker jag gillar och lägga adlinks på dem. Det där med bloggdrömmar och sånt ni vet. Så shoppar ni via mig så kan jag få en liiiiiiten slant till slut. Kul! Kolla in shoppen här!

Translation: I've managed to build my own little adlinks shop - I'm sooo proud haha!! I was inspired by Jasmine Dowling, another great blogger who does it. I'm just curious (nosy?) about what other people want to shop for the moment so I had to do a version of my own. Hope it can inspire you 🙂