Hej alla glada lördagsfirare! Hoppas ni knappt har vaknat utan ligger kvar och jäser i sängen i väntan på långfrukost. Själv är jag strax på väg till ännu en lektion (jag vet! t om lördagar) och får ta igen den där långfrullen imorn. Men! Jag tänkte även bjuda på ett pepptips.

 
 Jag har tipsat om podcasten Josefin & Vanja förut i mina måndagstips, och så fort nån vän börjar prata podd brukar jag hetsigt försöka övertyga hen om att börja lyssna. Men ändå är det många som missat denna underbara onsdagsinjektion!

Både Josefin och Vanja är grymt coola tjejer med vettiga åsikter och avundsvärda karriärer - men de är ändå ödmjuka i sin kick-ass approach. Alla ska med! Bjussa, stärk varandra, girl power och massa, massa PEPP bjuds det på i podden. Och deras bloggar. Och på deras andra sociala kanaler. Trots allt detta kanske ni undrar varför jag är ett sånt himla fan? Jo, det ska jag tala om:

vår semester på Maldiverna låg jag och lyssnade på podden och läste i min medhavda franska Glamour. I öronen strömmade Josefin och Vanjas prat om att "Fuck it" - att våga köra på, och om det inte blir bra - skaka av sig det! Samtidigt läste jag alltså min tidning och råkade på ett uppslag med FUCK IT skrivet i stora bokstäver. Glamour hade också snappat upp Fuck it-terapin och gjort en artikel om det. Universum ville mig något. (Dags att Fuck it!)

Så när jag kom hem och äääntligen fick tummen ur mejlade jag denna artikel till tjejerna och förklarar situationen, boostar dem till att ta åt sig credd för att de är något stort på spåren och tackar för bra poddis. Och får svar av Jossan på direkten. Kul! Tänkte jag. Roligt att så buzy tjejer svarar. MEN! Inte nog med det. I nästa avsnitt av podden pratar de om mitt mejl, om den här artikeln och fuck it-terapin i typ 10 minuter. Förstår ni att jag fånlog på gatan här i Parre? Och fangurlade till hundrasjuttio procent?! SÅ fint att de uppskattade mitt lilla mejl. Därav detta megatips från mig, LYSSNA på Josefin & Vanja du med. Boostbomb deluxe!

Sooo, I'm just proclaming my love for the Swedish podcast Josefin & Vanja. I wish you could understand their podcast cus it's the best! Full of peptalk and boosts 🙂 Hope you have a lovely Saturday!