Hello lördagslovers! Tycker att vi startar helgen här med att tipsa om en ny sjukt mysig restaurang i Paris. Jag och Oscar var ju där förra helgen och jag utlovade lite bilder i ett separat inlägg. Vi fick tipset om Les Résistants av Andrea som bor i närheten som spanat in det. Och visst ser det mysigt ut utifrån?

Restaurangen har bara haft öppet en månad, så allt är superfräscht och fint i inredningen. Jättetrevlig personal som tipsade om ett riktigt gott rödvin som passade både min fiskrätt och Oscars Boeuf Bourguignon. Men först delade vi på en mycket god skinka och ost till förrätt.

"Trendig terrazzo mot farmors tallrikar" kallar jag detta stilleben. Fisken var fin den med. Oscars gryta liiiite väl seg dock, men kocken utlovade bättring.Jag var uppklädd i glitter dagen till ära (Oscars födelsedag).

Så mysigt! Trots lite svaj på maten kan jag verkligen rekommendera den här reston, personalen var sjukt dedikerad så det kommer säkerligen bara bli bättre. Se till att boka innan bara! Ligger